GASTOZ ZGRANUO SRBIJU: Uhvaćen na javnom mestu da OVO GUTA BEZ BLAMA, MISLIO DA GA NIKO NE VIDI, PA SE OPUSTIO!

Autor:

Zabava

26.06.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković zgranuo javnost potezom!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Marinković Gastoz proveo se fenomenalno za “Zadrugoviziji” kao član stručnog žirija.

Celo veče potezao za flašom da ga kamera ne usnimi

On je kasnio na samo snimanje, a ako je suditi po fotografijama, razlog je vrlo jasan- nabavka alkohola. Iako je zvanično zabranjeno unošenje pića u studio, pobednik “Parova” se dosetio, pa je viski sipao u flašu sa vodom, a sve to razblažio energetskim napitkom. Zato ni ne čudi što dok je odmicala emisija svim ostalim članovima je opadalo raspoloženje I koncentracija, kod njega se dešavao suprotan efekat.

– Gastoz je sve vreme držao flašicu sa vodom kod sebe. Pa bi, uvek kad nije u kadru, pio iz nje. Bogami, brzo je potezao za njom. Na pauzama mu je bilo lakše, mogao je da cirka onako kako voli, pa je dodavao I viski I energetsko piće. Doneo je sa sobom sve što mu je bilo potrebmo, pa kad bi usledile pauze, Kija, Stanija i Ljupka bi se posvetile popravljanju šminke, a on procentu alkohola u krvi. Dobar je kad popije, veseo ,sve vreme je zbijao šale. Da je u bilo kom momentu bio drugačiji, neprijatan, svadljiv, verujem da bi ga produkcija samo prebacila sa druge strane, u “Zadrugu” jer takvi su tamo i više nego dobrodošli – zaključuje izvor sa lica mesta, a prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mika

26.06.2021 11:45

Dobar je dečko al se tim opijanjima samo bruka. Stekao je popularnost, fanove, napravio kakvu-takvu karijeru a sad sve to polako uništava. Zaljubi se u devojku bez koje kaže da ne može da zamisli život, veri je i ona ga napusti, iseli se iz njegovog stana. A hteo je porodicu i decu sa njom! Teško da će to njegovo klošarsko ponašanje bilo koja druga devojka tolersati, sve je u stvari do njega! Što pre smanji taj alkohol i promeni ponašanje možda ponovo krene putem uspeha što mu od srca želim!