DANIJELA VRANIĆ PROGOVORILA O VEZI SA LUKASOM! Nakon što je folker otkrio da ju je VARAO SA SONJOM, pevačica imala jasnu poruku!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.06.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lukasova autobiografija potpuno je potresla javnost, a jedan od od detalja koji je izneo odnosi se na njegovu vezu sa Danijelom Vranić.

Foto: youtube.com/Wave Music TV
Danijela i Aca u periodu ljubavi

Godinama se spekulisalo o ljubavnoj vezi Ace Lukasa i Danijele Vranić, međutim, oni nikada o tome nisu javno govorili. Ipak, folker je sada otvorio dušu na ovu temu i otkrio sve detalje.

Pevač je u svojoj autobiografiji napisao kako su on i Danijela bili u vezi, a raskinuli nakon što ga je pevačica uhvatila usred akcije sa Sonjom Vuksanović:

- Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Lepe, pametne, nežne, a pritom duboko nesrećne jer su ostale neostvarene i u poslu i u privatnom životu. Ksenija je najlepša žena koja je koračala beogradskim asfaltom. Živeli smo zajedno godinu dana. Lepa a nesrećna. Razlog je velika nesigurnost.Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje - počeo je Lukas i otkrio da je Sonja razlog njihovog raskida.

Ovim povodom kontaktirali smo Danijelu kako bi nam prokomentarisala Lukasove navode:

- Nisam u toku priče - kratko je rekla pevačica uz osmeh.

Kako su o ovoj priči brujali svi mediji i javnost, prosto je bilo neobično da i sama Danijela nije upućena u to da je Lukas posle svih ovih godina razotkrio njihovu tajnu. 

Kada smo Danijeli objasnili šta je u knjizi napisano, ona je ostala nema na dalje komentare, te očigledno da je poručila folkeru da je ne zanima ni šta radi ni šta piše.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading