(VIDEO) NAPUSTILA SVOJU PROFESIJU PA POČELA DA SE BAVI OVIM: Evo šta danas radi ćerka Đoleta Đoganija!

Autor: Republika.rs

Zabava

25.06.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorila je i o Đoletovoj "preljubi"!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vraća se na muzičku scenu!

Ćerka Đoleta Đoganija, Silvija je rešila da se vrati na muzičku scenu i sada krči svoj put do zvezda, a velika podrška su joj njeni roditelji Slađa i Đole.

Iako je po profesiji vaspitačica, njena prva ljubav je muzika kojoj je nakon mnogo godina pauze, odlučila da se  vrati u velikom stilu.  

Silvija je snimila novu pesmu „Tvoj pogled“ da najveći vetar u leđa joj daju njeni roditelji. Za veliki skandal koji je šokirao celu estradu, čula je i njegova ćerka.

Najpopularnijeg densera devedesetih Đoleta Đoganija, ekipa emisije "Paparaco lov" uhvatila je kako se ljubi sa nepoznatom ženom u svom autu, za koju se ispostavilo da je njihova porodična prijateljica.

- Naravno da je to došlo do mene, čula sam se s tatom i znala sam da je u pitanju glupost. Mene to ne dotiče, a volela bih da i njih sve manje uznemiravaju takve stvari - rekla je pevačica za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading