(VIDEO) PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ŠTO JE OTKRILA DA JE TRUDNA: Bojana Ristivojević pokazala stomak, pa otkrila sve o imenu za bebu!

Autor:

Zabava

24.06.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa nestrpljenjem čeka da postane majka.

RepublikaFoto: Republika.rs/M.P.
Voditeljka Bojana

Voditeljka Bojana Ristivojević prvi put se pojavila u javnosti nakon što je objavila vesti da je trudna.

Naime, Bojana svoj ljubavni život krije daleko od očiju javnosti, ali lepe vesti podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, nakon čega su čestitke počele da stižu sa svih strana.

Foto: Republika.rs/M.P.
Bojana Ristivojević

- Istina je da ne volim da pričam o svojoj intimi. Javnost je upoznala moju sestru, više puta su objavljivane i fotografije mojih roditelja, brata, bake... jer često ih i pominjem, ali kada je emotivni partner u pitanju, to nikada nikada nisam dozvoljavala. Daleko od toga da sam branila, samo sam svoju ljubav čuvala, što i dalje radim. Ovako mi je lepše, spokojnija sam. Dečka nisam birala da bi javnosti i medijima bio dopadljiv, nego meni. Zadovoljna sam i zaljubljena, to je najvažnije - rekla je Bojana za Bazar.

Voditeljka se danas pojavila na promociji, gde smo je uslikala u uskoj haljini, a trudnički stomak bio je i više nego vidljiv. Međutim, ovi vrući dani nisu sprečili Bojanu da se pojavi i zablista u potpunom sjaju. U nastavku možete videti kako voditeljka izgleda.

Foto: Republika.rs/M.P.
Bojana

Bojana je odlučila da odgovori na nekoliko pitanja koja zanimaju javnost. Odmah na početku razgovora smo se upitali kako se oseća, a ona je sa osmehom odgovorila:

- Veruj mi, sada sam već umorna, nisam izlazila iz kuće mesec dana, sada su me prijatelji nagovorili da izađem na pola sata. Uživam zaista, stvarno mi je lepo, sad sam pričala, nisam zahtevna trudnica, odmaram od ujutru do uveče, čekam da postanem majka - izjavila je Bojana i otkrila je da li je izabrala ime da ćerku:

- Mislim da jesam, imam desetak imena, sestra mi je rekla da ću znati kada je budem prvi put ugledala, ima još vremena do porođaja. Do tad ću biti sigurna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading