MANJE VINA, MANJE VINA! Ovako danas izgleda mali TADIJA iz VARLJIVOG LETA!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.06.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kultni film "Varljivo leto ’68” ostavio je traga na brojne gledaoce, a jednu od glavnih uloga imao je i tada, mali dečak Tadija.

Foto: youtube.com
Tadija u kultnom filmu oduševio gledaoce

Glavni lik u filmu tumačio je legendarni glumac Danilo Bata Stojković koji je  je sve oduševio ulogom glave porodice Cvetković. Ipak jedan od omiljenijih bio je najmlađi član porodice Cvetković, dečak Tadija.

Lik Tadije tumačio je Andrija Mrkaić,a kako su domaći mediji prenosili, ovu ulogu Andrija je dobio sasvim slučajno kada ga je, uprkos protivljenju ostatka porodice, deda odveo na audiciju.

-Zahvalan sam dedi što me je odveo na audiciju, zato što je ta uloga definisala moj dalji život. I danas me svi zovu Tadija. Imao sam čak i kuče koje je takođe bilo Tadija jer su ga krstili drugovi iz kraja – ispričao je Andrija svojevremeno, preneo je Telegraf.

RepublikaFoto: youtube.com
Ovako danas izgleda mali Tadija

Mrkaić je glumio i sina Nikole Simića u ostvarenju “Nema problema. Iako je imao želju da upiše glumu, put ga je odveo na drugu stranu i nakon odsluženja vojnog roka otišao je na Havaje.

Na Havajima je bio jako dugo, ali se uželeo Srbije. U državu se vratio i zbog devojke. Mali Tadija je radio i kao stjuart u Katar ervejzu.

-To je bio jako lep, ali i jako težak posao. Divno iskustvo, šansa da se proputujete ceo svet- rekao je Andrija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading