(FOTO) STRUGAR VOLI ZGODNE PLAVUŠE: Svi znaju da je bio u vezi sa Milicom Todorović, a kad vidite ko mu je devojka sa fakulteta ŠOKIRAĆETE SE!

Autor: Republika.rs

Zabava

24.06.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je njegova devojka iz fakultetskig dana!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zna da odabere ženu!

Jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije Moša i mali Budo, Petar Strugar nedavno je raskinuo vezu sa pevačicom Milicom Todorović.

Popularan kod dama bio je i na studijama kada je bio u dugoj vezi sa voditeljkom, tadašnjom koleginicom sa fakulteta.

Reč je o Anđeli Lakićević, a pre četiri godine kada je ona vodila jedan rijaliti na pitanje gledalaca Anđela je prvi put progovorila o ovom odnosu.

 

 

- Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali- bila je iskrena voditeljka.

Ona je inače studirala glumu u istoj klasi kao i Petar:

 

 

- Uvek sam htela da se bavim glumom. Išla sam u školu glume od četvrtog razreda osnovne škole. Kada je trebalo da upišem fakultet, moji roditelji su se razvodili. Bila je čudna situacija i ja sam želela da odem. Nisam htela da studiram u Beogradu. Nisam imala baš toliko para da studiram u inostranstvu, a kad sam čula da na Cetinju primaju klasu (zato što se tamo prima na svake tri godine), otišla sam i upisala sam. Završila sam u klasi Branimira Popovića - izjavila je ona jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Guta

25.06.2021 09:22

Ona je završila glumu?! Anđela je "nepismena i neusmena" i vulgarna osoba! Dokaz: "Guta je najviše nadrljao!" Ovo su Anđeline reči u jutarnjem programu na "TV Happy".