(FOTO) POKAJALA SE ZBOG SILIKONA, PA OPLELA PO PEVAČICAMA: Jelena izvređala koleginice nikad surovije zbog estetskih korekcija!

Autor:

Zabava

23.06.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedela reči!

RepublikaFoto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Gerbec

Pevačica Jelena Gerbec rešila je da se vrati prirodnom izgledu, te je izbadila silikone iz grudi.

- Ja ne znam šta je meni, ja sam izgleda neka čudna ličnost... Stavim grudi, pa izvadim, udam se, pa se razvedem, pa se opet vratim... Ne oblačim se provokativno i te grudi nikad nisam ni izbacila u dekolte, kad sam imala silikone. Puno sam trenira i onda je to tkivo samo nestalo i onda sam rekla doktoru da mi uradi bukvalno neprimetno, da mi vrati to što sam imala, međutim nismo se dobro razumeli i bila sam totalno nezadovoljna i nesrećna - rekla je ona i dodala:

- Onda sam rekla, šta će meni ovo u životu ja nisam taj tip devojke. Čekala sam samo da prođe taj neki period da mogu ponovo anesteziju i da ih izvadim.

Foto: instagram.com/ jelena_gerbec_
Gerbec Jelena

- Hvala bogu da je došlo to vreme da vade silikone... Sve je postalo toliko preterano, da nema prirodne devojke. Radila sam skoro u Novom Sadu tamo su skoro sve devojke prirodne i prelepe. Dosta se izobliče i jako mladi krenu sa tim, stvarno je priroda najlepša... Sada ne možeš da nađeš devojku sa tankim usnama i nosem izvan kalupa... Imam dve ćerke, neka su žive i zdrave, videćemo kakav će trend biti tada. Ali stvarno nema potrebe, svako je lep na svoj način - smatra pevačica.

- Radu Manojlović, Milicu Todorović, Milicu Pavlović i sve prirodne lepotice podržavam, stvano svaka im čast - ispričala je Jelena u emisiji "Grand magazin".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rada

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading