MARIJA KARAN PROGOVORILA O AKADEMIJI, PA POMENULA SUPRUGU MIKE ALEKSIĆA! Glumica sa knedlom u grlu pričala o Mašićki!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.06.2021

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marija Karan bila je u klasi Biljane Mašić supruge ozloglašenog Miroslava Mike Aleksića.

Foto: Printscreen/Nova S
Marija Karan

Glumica Marija Karan oduvek je želela da se bavi glumom, međutim, Akademiju nije uspela da upiše iz prvog puta.

Kako kaže, prvi put je pokušala kada je bila treća godina gimnazije, međutim, tada joj se nije ostvarila želja zbog promene nekih pravila.

Potom je upisala Akademiju i to u klasi Biljane Mašić.

- Upisala sam u septembru u klasi Bilje Mašić - rekla je Marija u jednoj emisiji sa vidno utanjenim glasom, posebno jer se zna koliko je ime supruge Mike Aleksića poslednjih meseci pominjano u medijima od kada je otkrivena ova afera vezana za bludne radnje učitelja glume.

Podsetimo, početkom godine, kada je Milena Radulović iznela javno optužbe na račun Miroslava Aleksića pokrenuta je lavina.  Tada se u medijima govorilo o tome da Fakultet dramskih umetnosti (FDU) pokreće istragu o sukobu interesa u slučaju svoje profesorke Biljane Mašić i njenog supruga Miroslava Mike Aleksića, uhapšenog zbog optužbi za silovanje i seksualno napastvovanje u njihovoj privatnoj školi glume "Stvar srca". Aleksićevoj ženi prete ozbiljne sankcije, pa i da leti sa FDU. Nije isključeno pokretanje i njene krivične odgovornosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žarko

23.06.2021 08:17

Sukob interesa a fakultet još uvek ćuti.