(FOTO) KOLEGINICE LJUBOMORNE NA NJENU SREĆU? Pevačica 3 puta OTKAZIVALA svadbu, a sada je konačno! Otkrila sve detalje!

Autor:

Zabava

22.06.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome je dugo maštala.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana sa suprugom

Pevačica Biljana Sečivanović prošle godine stala je na ludi kamen sa Aleksandrom Nedićem, a sada je zakazala i svadbeno veselje.

Naime, ona je ceremoniju zakazala za 15. jul, a sada je otkrila koliko se raduje što će ovim povodom okupiti rodbinu, prijatelje i kolege.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana

- Biće dosta dragih kolega i ne bih volela da nekoga zaboravim. Ako nekoga zaboravim, ako neko slučajno i ne bude pozvan neka ne zameri posle ovih godinu i po dana pauze. Stvarno ne znam šta mi je činiti pošto se ta svadba pomera već tri puta. Nadam se da će sve te mere biti ukinute do jula meseca i da će konačno biti i to crkveno venčanje, da će biti veselje... Meni je to bitno, da budemo veseli, radosni, srećni... - rekla je ona i prokomentarisala to što joj pojedine kolege nisu čestitale:

- Par ljudi su me iznenadili da mi nisu čestitali, ali možda nisu ni gledali televiziju i čitali vesti - dodala je Biljana za Grand.

RepublikaFoto: Promo foto
Pevačica Biljana

Bonus video:

BABA U SUZAMA DOČEKALA UNUKE: Najemotivnija scena koja će rasplakati Srbiju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading