KO ĆE POBEDITI U ZVEZDAMA GRANDA? OVO su NEPOZNATE činjenice i DETALJI iz ŽIVOTA GLAVNIH FAVORITA!

Autor:

Zabava

22.06.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko finale će se održati 26. juna u studiju na Košutnjaku.

RepublikaFoto: youtube.com/Saznaj Više
Zvezde Granda

Četrnaesta sezona najdugovečnijeg i najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu „Zvezde Granda“ najduže je trajala do sada, a veliko finale će se održati 26. juna u studiju na Košutnjaku. Tada će jedan od trenutno 24 poznatih polufinalista postati četrnaesta po redu zvezda Granda.

Žiri koji čine Aleksandar Milić Mili, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Viki Miljković i Đorđe David, takođe će biti na svojim mestima, odakle će bodriti svoje takmičare.

Ko će biti pobednik odlučiće publika putem SMS glasova, kao što je bilo i prethodnih godina.

Od ukupno 24 takmičara koliko ih se plasiralo u polufinale, samo 12 najboljih izboriće se za svoje mesto u finalnoj večeri.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Žiri Zvezde Granda

Na žiriju je nimalo lak zadatak da izabere najbolje koji će se boriti u finalu, s obzirom na to da se izdvojilo dosta jakih pevača poput Isaka Šabanovića, Zorje Pajić, Tamare Selimović, Zorane Mićanović, Mite Stoilkove, Sadika Hasanovića, Valentine Kuzmanović, Ivane Dimovske, Bojana Pavlovića, Muharema Hadrovića, Marije Gruevske, Mustafe Mehića, Aleksandra Ljubičića, Belme Huseinefedić, Ivana Bogićevića, Selima Selimovića, Krstinje Todorović, Nemanje Petrovića, Martina Ajdarevića, Mahira MulalićaStrahinje Živanovića, Nemanje Đurđevića i Filipa Jovanovića.

Mnoga pomenuta imena već su publici dobro poznata s obzirom na to da su se još početkom godine izdvojila kao glavni favoriti. Najveća zvezda ove sezone svakako je Isak Šabanović koji je kao i ostali kandidati briljirao iz kruga u krug.

Tu su svakako i Zorja Pajić, Tamara Selimović, Valentina Kuzmanović, Selim Selimović i Marija Gruevska koja će svakako ostati upamćena po svojim nastupima, kao i po neverovatnim vokalnim sposobnostima.

Isak, koji je rodom iz Bjelog Polja, još je od malena sanjao da postane velika zvezda. Već sa 10 godina osnovao je bend sa svojim drugarima gde su svirali po garažama, a poznato je i da potiče iz muzičke porodice.

 

 

Valentinu Kuzmanović, devojku iz Kruševca, scena je privlačila još od detinjstva, te je prvi nastup imala već sa devet godina. Već sa 14 godina pojavila se u emisiji „Neki novi klinci“ kada je i svima postalo jasno da je „nova zvezda rođena“. Ona za sebe smatra da je ozbiljnija od svojih vršnjaka, a nikada se nije stidila svog porekla i odrastanja na selu.

RepublikaFoto: Printscreen
Valentina Kuzmanović

 

Zorja Pajović takođe je jedna od velikih favorita ovogodišnje sezone. Tokom takmičenja je zbog svog pevanja dobijala kompliment da je „devojka sa druge planete“.

Interesantno je da je Zorja tokom studentskih dana svirala i pevala u Knez Mihailovoj ulici. Nedavno je otkrila kako je uopšte došlo do toga da izađe da peva na ulici, kako i koliko je na taj način zarađivala, te šta ju je nateralo da se prijavi za najpopularnije muzičko takmičenje na ovim prostorima.

- Ja sam počela da sviram violinu u Novom Sadu 2015. ili 2016. godine, ne mogu tačno da se setim. Kad sam počela da studiram, nisam bila u finansijski stabilnoj situaciji i živela sam u drugom gradu. Ne bih da kažem muka, ali neprijatna situacija me je naterala, odnosno, dala mi ideju da izađem na ulicu i počnem da sviram. Najpre sam samo svirala, a onda sam jednog dana rešila i da zapevam, pošto sam se šest godina pre toga bavila etno pevanjem. Rešila sam da probam i vidim sta će da se desi, a kada sam otvorila usta i pustila glas, shvatila sam da sam počela da zarađujem duplo više para - otkrila je Zorja, prisećajući se kako je isprva počela da zarađuje od svog glasa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Zorja Pajić

Takmičarka koja je pored izvanredih glasovnih sposobnosti privukla pažnju svojim izgledom svakako je Krstinja Todorović. Kada se prvi put pojavila na Grandovoj audiciji, imala je preko 100 kila, a sada je zarad zdravlja i posla kojim želi da se bavi, uspela da skine čak 63 kilograma. Kako je i sama rekla, sada je mnogo zadovoljnija svojim izgledom, ali joj u planu da skine još koji kilogram.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Krstinja Todorović

Marija Gruevska je svojim nesvakidašnjim nastupima na Grandovoj sceni donela nešto sasvim novo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Marija Gruevska

Naravno pored ovih favorita, ima još mnogo kandidata koji su se svojim pevačkim talentom skrenuli pažnju stručnog žirija, ali i publike koja će za njih glasatiprvo u četvrtak 24. juna kada će se održati polufinalno veče, a zatim i u subotu 26. juna kada će biti održano finale.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading