BAKA PRASE SLAO PORUKE JELENI ĐOKOVIĆ: Noletova supruga jutjuberu pred svima ZAPUŠILA USTA, posle ovoga ostao je NEM

Autor:

Zabava

22.06.2021

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković odgovorila Baki Prasetu na poruku.

Baka Prase i Jelena Đoković

Poznati srpski jutjuber Bogdan Ilić, poznat i kao "Baka Prase" podelio je sa svojim vernim pratiocima jednu jako zanimljivu anegdotu koja mu se dogodila baš kada je bio na vrhuncu popularnosti.

Kada je postao i zvanično prvi po broju pratilaca na Balkanu, Ilić je odlučio da je vreme da nekako dođe do najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića kako bi se makar slikao sa njim. Kako bi to izveo odlučio je da se javi Noletovoj supruzi Jeleni.

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Baka Prase

"Baka Prase" je želeo da iskoristi priliku dok je Novak bio u Srbiji te da napravi video o prvom čoveku srpskog jutjuba koji upoznaje prvog na ATP listi. Jelena je videla njegovu poruku i odgovorila mu, a njega je taj odgovor zapanjio.

- Ha-ha-ha, blesav si! Slušaj, u kratkim crtama, jesi najbolji jutjuber. Čestitam ti od srca. Izborio si se za nešto što je tebi bitno. Ja uvek motrim na mlade ljude i čula sam za tebe, međutim, vrednosti koje ističeš se ne poklapaju sa onim u šta mi verujemo. Ti si izabrao da promovišeš materijalne stvari i pomalo vulgarniji način izražavanja. Mi idemo drugim putem. To ne znači da to što si izabrao ne donosi rezultate... - napisala je Jelena između ostalog.

BONUS VIDEO: 

BABA U SUZAMA DOČEKALA UNUKE: Najemotivnija scena koja će rasplakati Srbiju!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tito

22.06.2021 18:20

Sto se tice materijalnog kakav priner daju roditelji Jelene Djokovic radeci za BWF, gasifikaciju Krusevca i sl.