CECA HELIKOPTEROM STIGLA U LAKTAŠE: A onda ZAJEDNO SA DODIKOM ZAPEVALA OVU PESMU!

Autor:

Zabava

21.06.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca i Dokik zajedno zapevali pesmu.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović provodila se prethodnog vikenda na svadbi u Laktašima i to u društvu Milorada Dodika. Njih dvoje su zapevali zajedno "Oj vojvodo Sinđeliću" i zabavili goste koji su oduševljeno, sa njima u glas pevali.

Pevačica se latila mikrofona na zabavi u jednoj vili u rodnom mestu Milorada Dodika, gde je bila gost na venčanju. Ražnatovićka je oduševljeno snimala najpre ambijent gde se održavala žurka, a potom se pohvalila i da je letela helikopterom iznad Banjaluke.

Kako bosanski mediji pišu, nju je letelica dovela do Laktaša, direktno na žurku. Ceca je bila oduševljena kako Banjaluka izgleda iz vazduha, pa je snimak objavila na Instagramu, ali ga je brzo skinula.

Pored nje, gost na svadbi je bio i Milorad Dodik, sa kojim je zajedničkim snagama otpevala srpsku pesmu "Oj vojvodo Sinđeliću".

Jedan od gostiju zabeležio je taj momenat i objavio na Instagramu, pa se može videti da su svi bili oduševljeni izvedbom Ražnatovićke i Dodika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zora

22.06.2021 09:22

Kako li je doslo do tog velikog prijateljstva izmedji nje i prvog coveka RS? Ona pevaljka znaci nije neko koga je vec znala,Sin joj se skolovao tamo i kupio diplomu.Stanovao je kod njega i druzio se sa njegovim sinom. Politicari i pevaljke nisu tako bliski jedino ako ne postoji veza izmedju Arkana i prvog coveka. Kakva li je to veza bila kad joj je dozvolila da budu dugo veliki prijatelji? Na kraju KO PLACA HELIHOPTER?

Bo

23.06.2021 00:43

Pa, baš lepo! Vest koja bi trebala da se krije, obzirom da je ovo platio narod, ali je bahatost dosegla velike razmere.