GRAND ZAVIJEN U CRNO: Popularni pevač umro od posledica koronavirusa

Autor: Republika

Zabava

21.06.2021

20:20

Nekadašnju učesnik "Nikad nije kasno" preminuo od posledica koronavirusa.

printscreen
Dragan Milojević Japanac

Dragan Milojević Japanac, nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, preminuo je u 62. godini od posledica koronavirusa, saopštila je njegova porodica putem društvenih mreža, a prenosi „Grand onlajn”. Brojne kolege pevača, bajkera i advokata ostale su u šoku pošto su saznale da je preminuo.

– Upravo sam saznala tužnu vest, jako mi je žao. Ovo je veliki gubitak za sve nas koji smo ga poznavali i koji smo voleli da slušamo njegovu muziku. Saučešće njegovoj porodici i prijateljima, pamtićemo ga kao veselog i nasmejanog pevača, entuzijastu i advokata – rekla je Zorica Akerman za pomenute medije prenosi Alo.

Dragan Milojević je rođen 1959. godine u Ćupriji. Nadimak Japanac dobio je zbog specifičnog fizičkog izgleda – kosih očiju i oštre kose. Ljubav i talenat ka pevanju pokazao je još u osnovnoj školi, ali jepevanjem počeo da se bavi tek pošto je sreo Danilušku Daču Danilovića. Sa njim, bavio se isključivo ruskom muzikom, a zajedno su snimili i jedan album.

Završio je Pravni fakultet i do kraja života bavio se advokaturom u privrednom kriminalu. Kako ga je uvek privlačila duhovna muzika, pod „stare“ dane upisao je postdiplomske studije na Bogosloviji, ali ga u školovanju zaustavilo bombardovanje 1999. godine.

Pored muzike, bio je strastveni zaljubljenik u motore, a sa svojim „ljubimcem” Suziki Intruderom obišao je celu Azurnu obalu, Portugal, Gruziju, Jermeniju, Azerbejdžan i Tursku.

 

Komentari (1)

Loading