(FOTO) MAMINI SINOVI KONAČNO KOD KUĆE! Tanja Savić priredila dobrodošlicu naslednicima, a OVAKO JE RAZNEŽILA SVE!

Autor:

Zabava

21.06.2021

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić uživa sa sinovima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tanja Savić sa sinovima

Pevačica Tanja Savić je, posle 15 meseci borbe, konačno ponovo sa svojom decom. Ona se sada oglasila na Instagramu i podelila fotografije sa proslave povodom njihovog dolaska.

- Konačno kod kuće. Mamini sinovi. Zahvalna Bogu na svemu. A vama dragi moji veliko hvala na neizmernoj podršci i beskrajnoj ljubavi. Hvala što se danas radujete zajedno sa mnom... Hvala vam do neba za svaku poruku podrške koju ste mi poslali. Puno vas grlim sve, i daj Bože da se od danas dešavaju samo lepe stvari - napisala je Tanja na svom Instagramu.

 

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić sa sinovima

Podsetimo, prošle godine je Tanja Savić izašla u javnost i ispričala da je njen suprug, bez njenog znanja, odveo njihove sinove Đorđa i Maksima u Australiju. Njen borba je bila duga da decu vrati kod sebe, a pre nekoliko meseci otkrila je da je na sudu dobila starateljstvo i da će otići po sinove, što se sada i desilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading