(FOTO) TOŠIĆ SE LUDO PROVODI NA SPLAVU: Sakrio se iza NJE, MISLIO DA GA NIKO NEĆE VIDETI, ISPLIVALA SLIKA!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.06.2021

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tošić se sakrio iza popularne pevačice!

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mirkovic
Uživa u provodu!

Pevačice Anastasija Ražnatović i Aleksandra Prijović sinoć su izašle u provod na jedan beogradski splav, a sa njima je bila i blogerka i influenserka Tamara Kalinić.

Anastasija, Aleksandra i Tamara su uživale u dobroj atmosferi, te su sve vreme pevale i đuskale.  Mnogima je zapalo za oko da su dve pevačice bile gotovo identično obučene - i Anastasija i Aleksandra su obukle teksas šortseve i beli gornji deo, a dok se Prijovićka odlučila za košulju, Anastasija je odabrala majicu na bretele. Tamara je, s druge strane, obukla crnu haljinu. Tri poznate dame su bile među najveselijima na splavu, te su svi pogledi bili uprti u njih. 

Foto: printscreen
On sedi odmah iza Anastasije!

Zbog pogleda na ove tri prelepe dame, svima je promakla jedan vruć detalj, a to je, ni manje ni više, nego Duško Tošić! Naime, popularni fudbaler i muž Jelene Karleuše, sedeo je odmah iza Cecine ćerke i uživao u atmosferi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading