(FOTO) OTKRIVENA SEVERININA RUŽNA PROŠLOST: Danas je potpuno URAĐENA, a kad vidite kako je izgledala NEĆETE VEROVATI svojim očima!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.06.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su mislili da je lepa, a u stvari...

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Uopšte nije lepa kao što smo mislili!

Regionalna muzička zvezda Severina završila je na Instagram stranici koja se bavi izgledom pevačica pre i posle estetskih korekcija.

Severina važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na Balkanu, međitim malo ko zna da njena lepota nije prirodna.

Zna se da je plastična hirurgija i redovna briga o telu mnogo doprinela njenom fizičkom izgledu, ali koliko je to mnog postaje jasno tek kada se vidi kako je izgledala pre svi korekcija, te je zaključak da pevačica ipak nije toliko lepa kao što se mislilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pravo_vip_lice

 

Sudeći po slikama pevačica je radila nos, usne ali i jagodice, a njene fotografije su izazvale oprečne reakcije. Dok su neki zauzeli stav da pevačica izgledala lepo i na početku karijere, kao i sada, drugi su osudili upotrebu bilo kakvih vidova ulepšavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading