ALAPAČA VAM DONOSI ŠOK DETALJE: Poznati moćnik iz filmske industrije pretukao repera ZBOG BOLESNOG DETETA!

Autor:

Zabava

21.06.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati moćnik pretukao muzičara zbog naslednika!

RepublikaFoto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs

Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je rubrika našeg portala - Alapača, koja će se pozabaviti lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla i tako redom...

Alapača vam i ove nedelje donosi jedan sočan trač!

Poznati moćnik iz filmske produkcije, za koga se odavno zna da ne bi ni mrava zgazio, napravio je skandal na pretpremijeri svog filma, te je pretukao popularnog repera starijeg kova do te mere da mu je polomio nogu.

Naime, "moćnik" je pozvao nekoliko ljudi da pogledaju njegov novi film pre nego što ugleda svetlost dana na premijeri,  gde je poznati reper sada komercijalne muzike, bio pozvan kao specijalan gost. Ovo ostvarenje je ostavilo toliko loš utisak na muzičara, pa je na kraju pred svima izvređao "moćnika" rekavši mu da nije sposoban ni normalno dete da napravi, a kamoli da odradi vrhunsko delo filmske industrije.

"Moćniku" je dete bolesno od rođenja što jako dugo krije od javnosti, te mediji jos nisu došli do te informacije, izveo ga je iz takta te ga je brutalno isprebijao. Iako mirne i blage naravi eksplodirao je na pomen bolesnog naslednika i poznatom muzičaru polomio nogu. U javnosti je ta informacija odjeknula kao bomba, otkriveno je da je reper dobio batine zbog "moćnika", ali nikada nije obelodanjeno koji je pravi razlog sukoba ova dva nekadašnja prijatelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading