(FOTO) MC STOJAN U BOLNIČKOJ POSTELJI: Reper objavio fotku koja je UZNEMIRILA sve, otkrio da je bio ZDRAVSTVENO UGROŽEN, a evo kako se sada oseća!

Autor:

Zabava

21.06.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna objava je uznemirila sve.

RepublikaFoto: instagram.com/mc_stojan
Stojan u bolničkom krevetu

Popularni reper MC Stojan šokirao je svoje fanove novom objavom na Instagram storiju, zbog čega je usledio niz kometara i polemike šta se desilo.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Reper Stojan

Naime, Stojan je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, a onda je otkrio da je slika stara tri meseca, te da je tada bio zdravstveno ugrožen, ali da je sada dobro i da uskoro kreće sa novim pesmama i novim projektima koje ima.

Mnogo vas me pita kad će nastupi i zašto me nema na društvenim mrežama i u medijima. Recimo da sam se posvetio sebi i imao sam neke probleme zdravstvene prirode koji su hvala Bogu rešeni. Ova slika je stara 3 meseca i sad sam dobro! Čuvajte svoje zdravlje i smanjite tempo, jer mnogo brzo živimo i često zapostavimo sebe i svoje zdravlje! Voli vas MC! Nastupi kreću za 10 dana, a o pesmama i postovima da ne pričam! To će tak da pokida! - napisao je Stojan.

Foto: instagram.com/mc_stojan
Mc Stojan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading