MARKO I LUNA SU PRESEKLI ODNOS SA NAMA! Strastveni FAN rijaliti para otkriva detalje priče koja je ŠOKIRALA SRBIJU!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

21.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča koja je potresla Srbiju, dobila je svoj nastavak. Oglasili se fanovi Lune i Marka.

Foto: Novosti/N. Živanović, E-Stock
Oglasila se porodica

Kako je Srpski telegraf prvi pisao, samohrana majka petoro dece Maja Rajičić (44) iz Smedereva svakog dana odvaja od usta naslednika da bi Luni Ðogani i Marku Miljkoviću poslala bar 50 evra mesečno iako jedva krpi kraj s krajem, te je donedavno živela na samom rubu egzistencije.

Marko demantuje sve što ova žena kaže, a sada se pojavio novi audio-snimak u kojem Maja tvrdi da se Miljković samo pere od svega, te da zbog toga ne želi da prizna da su on i njegova žena od nje i još mnogo fanova dobijali poklone i ko zna šta još.

- Marko i Luna su presekli odnos s nama, ja ću da vidim koliko mogu da ispravim to. Marko je oprao sebe, ja to razumem, to tako i treba. Mislim, sada ja treba da operem sebe i svoju decu zbog ovoga. Moja deca i ja smo prozvani zbog njih, ali zna se šta je bilo i zbog čega su oni presekli s nama - rekla je Maja.

Inače, Miljkovića je veoma iznerviralo što je Maja otvoreno pričala o tome da odvaja od usta svoje dece da bi njima kupovala poklone, pa je na kontru njene priče, ali i brojnih fanova koji kažu da skupljaju novac da im kupe novu kuću poručio da ih se okanu i da ih puste na miru.

Maja: Marko je oprao sebe od svega toga, ja to razumem, ali sada ja treba sebe da operem od svega toga

- Prestanite da lažete! Kakve pare za stan, prema vama, bismo dosad milioneri! Hejteri samo izmišljaju! Sikter - poručio je besno Miljković.

Podsećamo da su pre nekoliko meseci na društvenim mrežama krenuli da se šire apeli da se sakupi novac za Lunu i Marka da bi se preselili u kuću nakon rođenja ćerke. Nakon što se Luna porodila, ova akcija je ponovo postala aktuelna i navodno je sakupljeno već 30.000 evra, a na jednoj fan stranici objavljena je slika na kojoj piše:

- Ko do sada nije uplatio za novu kuću Lunči i Marka, neka se meni javi u inboks za informacije. Svako daje koliko ima. Neko 100 evra, neko 500. Ja sam poklonila 2.500 jer želim da joj se odužim što mi je ulepšala život prethodnih godina, otkad je pratim u rijalitijima. Novac će dobiti kad bebica dođe na svet da mogu da kupe sve što im bude potrebno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mima

21.06.2021 07:30

jadno ,ne znam ni sta bih napisala koliko sam frapirana cinjenicom ovo dvoje nazovi ljudi

Lola

21.06.2021 09:39

@Mima. Znas sta bi napisala. Ne gledajte rijalitije. Tu nema nista pametno. Dapace. Ti koji skupljaju pare za ova dva stvora su doziveli kolektivno pomracenje uma. Za to ponasanje nema opravdanja. To je ludilo. A Centri za soc. rad da rade svoj posao trebali bi razmotriti tu zenu koja od usta svoje dece otkida da posalje nekim totalno beznacajnim tipovima. Koliko znam iz naslova, ta zena je rasturila jedan brak, pa petljala ko zna s kim sve ne, imala napade ludila, i sad vidim da sa bebom hoce u rialiti. Sigurna sam da su zajedno zbog zarade, ne vidi se tu ljubav, smisljena je i beba, izgleda da je njihov zivot planiran u rijalitijima. Treba reagovati na vreme.

Boba

21.06.2021 11:12

Nosato bobuljicava i ljigavac dva neradnika, olosa zato je on i ostao sa nosatom da moze ziveti na tidj racun, a ova jada ako je to istina da odvaja od dece da bi njima dala ja bih je tukla ostalima za primer. Zgadili su mi se za ceo zivot, al sve Bog vidi .