UDAJE SE MILENA RADULOVIĆ! Nakon AGONIJE koju je prošla, glumica napokon ima razloga za slavlje!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.06.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milena Radulović posle drame koju je prošla priznavši da ju je silovao Mika Aleksić, sada napokon ima razloga i za osmeh.

Foto: youtube.com/printscreen
Milena Radulović

Glumica Milena Radulović prethodnih meseci nalazi se u žiži javnosti jer je početkom godine, javno priznala da je njen učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao.

Ona je ispričala sve o golgoti kroz koju je prošla, a potom su se i druge njene koleginice oglasile sa istim tvrdnjama. Dok čeka da ceo slučaj dobije sudski epilog, Milena se trudi da koliko, toliko vodi normalan život. 

Sada ima i istinski razlozg za osmeh. Naime, ona se pohvalila fotografijama sa venčanja prijatelja, a posebni razlog za sreću bio joj je taj što je na svadbi uhvatila bidermajer. Kako prema verovanjima važi da devojka koja na venčanju uhvati buder majer, ona bude sledeća koja će stati pred svadbeni oltar, glumici se sreća osmehnula.

Foto: instagram.com
Milena Radulović

Mediji su nedavno otkrili i da je lepa glumica već duže vreme u emotivnoj vezi sa jednim Rusom, te nema sumnje da će se uskoro čuti i svadbna zvona.

-Bidermajer je moj, šta da vam kažem prijatelji  - napisala je i glumica na društvenim mrežama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading