ŠOKANTNA ODLUKA! Saša Popović prekršio pravilo u ZVEZDAMA GRANDA, evo šta će biti sa takmičarima!

Autor:

Zabava

20.06.2021

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović prekršio pravilo u Zvezdama Granda!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Saša Popović

Poslednja emisija četvrfinala donela je veliko uzbuđenje i napetost kako za takmičare, tako i za gledaoce, budući da je od 20 kandidata u polufinalu bilo mesta samo za 11 najboljih.

U poslednjem trenutku čelnik "Grand produkcije", Saša Popović doneo je odluku da u polufinale ide čak 13 takmičara, što znači da ćemo u četvrtak, 24. juna, kada se emituje polufinale, gledati muzički okršaj 26 polufinalista.

Direktno u polufinale otišli su Marija Gruevska, Mahir Mulalić, braća Kazić, Isak Šabanović, Muharem Hadrovć i Ivana Dimkovski.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Saša Popović

Posle baraža Popović je u polufinale poslao: Filipa Jovanovića, Ivanu Bogićević, Mustafu Mehića, Tamaru Selimović, Mitea Stoilkova, Zoranu Mićanović i Aleksandra Ljubičića.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Isak Šabanović

Inače, jedan od favorita za pobedu je Isak Šabanović. Ove godine pravila su promenjena i titulu najboljeg poneće onaj ko bude imao najveći broj SMS glasova. Ukoliko se Šabanović popne na najviš epostolje, to će biti prvi put da u ovom takmičenju pobedi predstavnik rok muzike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading