UREDNIK JE TRAŽIO DA SPAVAM SA NJIM ILI NEĆU VIŠE PEVATI! Pevačica otkrila sve o STRAHOVITOJ PRETNJI!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.06.2021

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Neda Ukraden otkriva sve svoje intimne tajne, mnogi će se šokirati ovim informacijama.

Foto: youtube.com/printscreen
Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden napisala je autobiografiju u kojoj je opisala najbitnie momente iz svog života i karijere duge 50 godina.

Neda kaže da će knjiga uskoro biti promovisana, a čitaoce očekuju brojne intigrantne informacije, posebno iz njenog ljubavnog života: 

-Nadam se da će moja knjiga ugledati svetlost dana na Sajmu knjiga, jer želim da to bude jedna prava promocija, oficijalna, tamo gde je mesto knjizi. Ako ne bude, promovisaćemo negde drugde, u svakom slučaju, pri kraju je. Došla sam do jednog ljubavnog zapleta. Opisala sam ga u knjizi, to je strašan skandal bio. Najstrašniji! Radnja se dešava u Americi, naš čovek je u pitanju. Bio je baš buran rastanak", otkrila je Neda i dodala:

-Moje štivo je štivo žene koja je za 50 godina bogate karijere doživela toliko toga divnog, uzbudljivog, lepog, upoznala zanimljive ljude, pevala istorijskim ličnostima, snimala neke hitove, borila se za njih. Opisala sam i skandale oko tih hitova, recimo oko pesme 'Zora je svanula'. To su bitke bile, recimo, pesma se zvala drugačije i tako dalje. Biće i detalja iz privatnog života, ljubavnih odnosa, drama. Koristiću prava imena - rekla je za 24sedam.rs

 

-Svi su mi se političari udvarali, to je bilo kao po difoltu. Nisam ih ozbiljno shvatala. Toliko su mi bili nezanimljivi ti ljudi da je to neverovatno. Zato što sam ja bila iznad te priče, nisam zavisila od dobre volje nekog političara -  rekla je Neda i otkrila da joj je jedan urednik pretio, jer nije želela da spava sa njim.

-Ja sam žena koja je završavala dva fakulteta i tako me je bolelo uvo da li će nekom političaru da se svidi Neda Ukraden ili ne svidi Ili uredniku, recimo, jednom uredniku su pretili. Rekao mi je da nikada više neću pevati jer nisam pristala da mi on uđe u sobu. Naravno, privlačilo ih je moje odbijanje. Ja sam bila ona Neda, što ne da! - ispričala je Neda Ukraden.

 

 

 

Komentari (0)

Loading