(FOTO) SVI OBIČAJI MORAJU DA SE ISPOŠTUJU! Trudna Kaća Grujić otkrila detalje SVADBE!

Autor: Republika.rs

Zabava

19.06.2021

12:33

Ona želi ovo!

instagram.com/katarinagrujic.doll
Svi običaji moraju biti ispoštovani!

Fudbaler Marko Gobeljić nedavno je zaprostio pevačicu Katarinu Grujić, a ubrzo nakon toga je u sledila vest i da je pevačica trudna. 

Kaća je sada za "Alo!" otkrila detalje veridbe, ali i kakvu svadbu planira.

- To je trebalo da bude neka privatna žurka, čisto da se svi prijatelji i mi okupimo. Htela sam da dođem u trenerci, nisu mogli da me nagovore da se sredim, a da sam obukla trenerku, pokajala bih se sigurno. Ovako je sve nekako bilo veliko iznenađenje, uzbuđenje i velika sreća. Ne mogu da kažem da nismo planirali veridbu, ali nisam očekivala ni da će biti ovako. Lepo je što ide sve po redu i dalje me drži to uzbuđenje od veridbe - priča Katarina i otkriva kada planiraju da svoju ljubav krunišu brakom.

 

 

- To je sledeći korak naravno, ali čekamo da se normalizuje situacija sa koronom. Polako počinjemo da radimo, tako da će svadba verovatno biti sledeće godine - kaže ona i otkriva kakvu svadbu priželjkuje.

Iako je istakla da joj se želje menjaju iz dana u dan, jedno je sigurno, a to je da će se na njenoj svadbi ispoštovati svi srpski običaji.

 

 

- Nekad hoću da svadba bude na nekoj plaži, da bude romantično sa samo 20-tak ljudi, te hoću veliku svadbu sa 600 -700 zvanica, ali jedno je sigurno - običaji moraju da se ispoštuju kakva god bila svadba - rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading