NJENA ENEGERIJA BI TREBALO DA KANALIŠE: Sanja Marinković OTKRILA da je čula da će Jovana Jeremić VODITI JUTARNJI PROGRAM na Pinku!

Autor: Republika

Zabava

18.06.2021

23:37

Sanja Marinković prokomentarisala Jovanu Jeremić.

youtube.com/printscreen
Sanja Marinković

Voditeljka Sanja Marinković čula je da će Jovana Jeremić, koja je nedavno dala otkaz na TV Hepi, od septembra voditi jutarnju program na TV Pink, a zatim je za Republiku.rs i prokomentarisala svoju koleginicu.

- I ja sam čula da će Jovana na Pinku voditi jutarnji program, zaista ne znam, pitala sam kolege koje su bolje informisane, niko ne zna sigurno. Verovatno će to biti iznenađenje - rekla je Snaja.

Jovana je počela u Sanjinoj radionici i za emisije "Mgazin In" i "Zvezde Granda" potavljala je pitanja, a Marinkovićeva je rekla da se Jovana tada isticala i da ju je primetio i Saša Popović.

Republika.rs
Sanja Marinković

- Jovana Jeremić je bila učenica u radionici, bilo je tu puno predavača i svako je u njoj video nešto novo i drugačije. Zaista je bila odličan student, aktivna na časovima, uvek se izdvajala od ostalih polaznika, bila je svoja, uvek je imala komentar i dobro koncipirana pitanja - rekla je Sanja i dodala:

printscreen/instagram/jovanajeremicmilosevic
Jovana Jeremić

Kada je reč o toj energiji koja bi, možda, trebalo da se kanališe na drugačiji način, smatram da je i zbog toga svoja i drugačija. i da zato privlači pažnju.

- Postavljanje pitanja u "Magazinu In" i "Zvezdama Granda" je tada bio deo prakse za te novinare, redovno su odlazili tamo i pripremali ta pitanja. Pored Jovane, svi su postavljali pitanja... Ona nije bila jedina, ali je bila najaktivnija i Saša Popović ju je primetio - zaključila je Marinkovićeva za naš portal.

 

 

Komentari (0)

Loading