SONJA TUKLA LUKASA I LJUBAVNICU: Vuksanovićeva navatala Acu i Božanu u KREVETU usred AKCIJE!

Autor:

Zabava

18.06.2021

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Vuksanovič navatala Acu Lukasa i Božanu u krevetu.

 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas i Sonja Vukasnović

 

Sonja Vuksanović je, prema pisanju medija, fizički nasrnula na Božanu Vujinović pre tri godine, dok je njen bivši suprug Aca Lukas bio u vezi s Plejboj zečicom.

Bivša Lukasova i Šašićeva žena je dobila napad ljubomore i histerije kada je nenajavljeno došla u pevačev stan na Voždovcu i tamo ih zatekla u krevetu, piše "Kurir".

Sonja je, prema priči izvora, počela da histeriše, vređala je Božanu nazivajući je ološem i k**vom. Zgrada se tresla od njene vike, naizmenično je vređala bivšeg muža i njegovu novu devojku, a onda je bacila tašnu i skočila da bije Božanu. Aca je reagovao brzo i u sekundi se isprečio između bivše žene i starlete, koja je bila spremna da se brani od nasilne i pomahnitale Sonje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aca Lukas

Folker, kako se dalje navodi, nikako nije mogao da obuzda Vuksanovićevu, koja je uzela svoje stvari i besno napustila stan. Kako kaže sagovornik koji je upućen u ovaj skandal, Sonja je tada izbušila sve četiri gume na Acinom automobilu. S druge strane, Božana je bila izbezumljena ovim postupkom suparnice, pa je i sama ubrzo napustila ljubavno gnezdo.

Interesantno je da je Sonja u tom periodu govorila kako je ljubavni život Lukasa ne zanima, te da su njegove objave na Instagramu sa novom devojkom očajnički potez, a zapravo je želela da bude drugačije, govore oni koji ih poznaju.

Foto: instagram.com/sonjavu
Sonja Vukasnović

- Svaki komentar o Aleksandru Vuksanoviću je suvišan... Da znate koliko me on odavno ne zanima, ne biste me ni zvali ni postavljalji pitanja o njemu, a i on bi možda imao manje očajnickih poteza. Njegov život, njegova stvar. Ja ću biti zahvalna svakoj koja mi ga skine s grbače. Ne mislim uopšte o njemu, a još manje o njegovim potezima. Lukas me uopšte ne zanima, ma ne interesuje me. Neka se seli na drugi kontinent, a ne da radi sve to što radi - rekla je tada Sonja, a u stvari, kako tvrde dobro upućeni izvori, kiptela je od besa što ju je Lukas zamenio drugom.

Inače, Lukasov ljubavni život oduvek je bio interesantan javnosti, a koliko je buran i sam je priznao u svojoj knjizi "Ovo sam ja", koja će uskoro biti u prodaji. Aca je tu opisivao svoj brak sa Sonjom, koju je po sopstvenom priznanju, jako voleo, ali ujedno i vređao, te da nisu mogli jedno bez drugog, ali ni jedno sa drugim. Opisivao je i njihove žestoke svađe tokom kojih su padale jako ružne i teške reči.

Kada su odlučili da se rastanu, folker je Sonji brzo našao zamenu. U medijima se u tom periodu spekulisalo o ženama sa kojima se navodno viđao, a sam je potvrdio da je bio u vezi sa Božanom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading