MAFIJA POSLALA OPOMENU LAZETIĆIMA? Sonja i Nikola otkrili da li imaju problema sa nekim ko bi im naudio!

Autor: DUŠAN LUKIĆ

Zabava

19.06.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između četvrtka i petka na Dedinju je izbio je požar u kojem je potpuno uništen rendž rover. Traga se za počiniocem pošto postoje snimci sa obližnjih kamera koje policija pregleda

Foto: pink.rs/ ST/ N.Mandić
Sonja i Nikola Lazetić

Automobil rendž rover Sonje Lazetić, supruge nekadašnjeg fudbalera i direktora mlađih selekcija FSS Nikole Lazetića, potpuno je izgoreo u noći između četvrtka i petka u beogradskom naselju Dedinje.

Kako nezvanično saznajemo, Sonjin džip je poliven benzinom, pa je svaka pomisao da je požar izbio slučajno odmah odbačena. Traga se za počiniocem pošto postoje snimci s obližnjih kamera, koje policija pregleda. Vatrogasci su brzo reagovali, te su ugasili požar u najbržem mogućem roku. Policija je obavila uviđaj i intezivno traga za osobom koja je zapalila vozilo. Izvor blizak porodici Lazetić kaže da je požar izbio u automobilu koji je bio parkiran pored Sonjinog, te se plamen proširio i na njeno vozilo:

- Zasad ne postoji sumnja da je neko namerno zapalio vozilo, već da je reč o samozapaljenju. Međutim, istraga je još u toku, te će se tačan uzrok požara znati po okončanju istrage.  

Nikola Lazetić je u izjavi za medije naglasio da on i supruga nemaju ni s kim problema i da se uzda u nadležne organe:

- Sonja i ja nemamo problem ni sa kim. Imamo potpuno poverenje u državu Srbiju i policiju i očekujem da piroman bude brzo uhapšen.

Nakon fudbalera pozvali smo i njegovu suprugu Sonju, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na naše pozive niti je odgovarala na poruke.

 Sonjin džip je poliven benzinom, pa je svaka pomisao da je požar izbio slučajno odmah odbačena

Inače, Sonja je uticajna tviterašica i vlasnica poznatog prestoničkog restorana. Proslavila se pre četvrt veka u dokumentarcu "Vidimo se u čitulji". Teško je podnela ubistvo prvog supruga Gorana Marića Mareta, za kojim i danas žali zbog dece.

- Sa 29 godina sam postala udovica s troje male dece. To je najstrašnije što mi se desilo u životu. Sin mi je tada imao pet, a ćerke 11 i 12 godina. Mama, brat i prijatelji su bili stalno uz mene, ali ta podrška mi nije značila mnogo. Falio mi je on, moj muž - rekla je Sonja nedavno u jednom intervjuu, pa dodala da će uspomenu na pokojnog muža čuvati dok je živa:

- Bilo bi suludo da ne smem da spomenem čoveka s kojim imam troje dece. Nikola je normalan, zna kroz šta smo prošli, već deset godina smo zajedno i sve to razume. Čuvam uspomenu na Gorana i čuvaću je dok sam živa.

 

Anabela: Ne želim da verujem da neko hoće da naudi Sonji

Anabela Atijas je dobra drugarica Sonje Lazetić, pa je za Srpski telegraf priznala da ju je vest o zapaljenom automobilu šokirala:

- Oni su divni ljudi, ne mogu da poverujem niti želim da verujem u to da im je neko namerno zapalio automobil. Sonju mnogo volim, ona je pravi prijatelj i velika mi je podrška bila u raznim situacijama. Nadam se da će se ovo brzo rešiti i da neće biti nekih komplikacija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading