OPOMENA ZA LAZETIĆE ILI SLUČAJNOST? Danas im je ZAPALJEN AUTO, a telo Sonjinog prvog muža pronađeno je UGLJENISANO, brutalno likvidiran!

Autor:

Zabava

18.06.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi muž Sonje Lazetić je ubijen na brutalan način, danas je zapaljen auto, da li je ovo opomena?

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ,Privatna arhiva
Prvi suprug Sonje Lazetić!

Danas je kao bomba odjeknula vest da je automobil Nikole Lazetića, koji je vozila njegova supruga Sonja, poliven benzinom pa je potpuno izgoreo noćas oko dva sata, u beogradskom naselju Dedinje.

Za sada se još uvek intenzivno traga za počiniocem, pošto postoje snimci sa obližnjih kamera koje policija pregleda, a postavlja se pitanje da li je ovo opomena za lepu manekenku jer je na sličan način ostala bez prvog supruga.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Goran Marić Mare brutalno likvidiran

Naime, Sonja Lazetić je pre Nikole, bila u braku sa Goranom Marićem Maretom koji je ubijen je 2009.  godine na Avali, njegovo zapaljeno telo pronađeno je u spaljenom džipu. Motiv zločina kako su tada prenosili, bi osim dugova mogao biti i izigran dogovor oko prodaje jednog specijalnog vozila.

Sonja je postala poznata kad se pojavila u dokumentarcu o tadašnjim kriminalcima "Vidimo se u čitulji", tada je imala 15 godina, želela je da bude model i maštala o životu na visokoj nozi, kasnije se udala za biznismena Gorana Marića Mareta koji je skončao na brutalan način.

Lazetićka je u intervju za jedan portal otkrila detalje nakon ubistva prvog supruga, te ko joj je pomogao da prebrodi stravičan događaj koji je ostavio traga u njenom životu:

Foto: Privatna arhiva

- Imala sam 29. godina kad mi je suprug ubijen, To je najstrašnije što mi se desilo u životu. Sin mi je tada imao pet, a ćerke 11 i 12 - pa je zatim objasnila da je morala da nastavi normalan život zbog maloletne dece:

- Morala sam da nastavim da živim zbog dece. Nisam mogla da legnem i umrem. Najveća podrška sumi bili mama, brat i prijatelji. Ali ta podrška mi nije značila mnogo. Falio mi je on, moj muž- pa se sa setom prisetila šta joj je najteže palo tada:

- To što su mi deca izgubili oca. Bolelo me je što pate. I tako će biti do kraja života. Tata im nedostaje za svaki rođendan, ma svakog dana. Volela bih da nijedno dete ne prolazi kroz tu bol- zaključila je Sonja, a prenosi Espreso.

Postavlja se pitanje je da li je ovo opomena i da li je ovaj slučaj poveza sa Sonjinim prvim suprugom koji je na sličan način tragično završio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading