KONTROVERZNI BIZNISMEN JE STRIC PRVE BEOGRADSKE STARLETE: Andrija Drašković na njoj nije štedeo, doveo je do vrha, a evo gde je ona završila!

Autor:

Zabava

18.06.2021

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, povukla se iz javnog života, promenila je imidž, ali i dalje je zanosna!

Foto: Tanjug/D. GOLL
Andrija Drašković

Bratanica biznismena Andrije Draškovića je nekada bila svima poznata, a ona je jedna od prvih starelta na našim prostorima. Gde je i šta radi Sani Armani?! 

Rodjena 1980.godine, Sandra Drašković završava Fakultet lepih umetnosi, a onda započinje inostranu karijeru kao manekentka. Dobija nadimak Sani Armani nakon što je radila za poznatu modnu kuću Armani, a sve je ostavljala bez daha svojom pojavom.

Foto: youtube.com/printscreen
Zanosna Sani Armani

Radila je kao manekenka i model, a široj javnosti postala je poznata kada se pojavila u spotu Cece Ražnatović “Prođi sa mnom kroz crveno”, gde je glumila sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, za kog se nakon toga i udala, rodila sina, a potom i razvela.

Foto: youtube.com/printscreen
Sani i Nikola

Nakon modelinga, Sani se upustila u voditeljske vode i novinarstvo, pa je tako od TV kuće Pink i dobila svoju emisiju, poznatu kao ,,Sanimetar.''

Foto: youtube.com/printscreen
Sani kao domaćin svoje emisije Sanimetar

Posle nekog vremena, manekenka se povukla iz javnosti i medija, pa sada nekada iznenadi svojim dolaskom na neki događaj, a ono što se može primetiti da je skroz promenila imidž i stil života.

Foto: E-stock
Sani Armani 2019.godine
Foto: facebook.com/Sandra Draskovic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading