(FOTO) SKANDAL ZBOG SPORNE SLIKE NA PROFILU ZORICE BRUNCLIK: Kemiš ne može da obuzda suprugu, NAPRAVLJENA ČISTKA U PEVAČICINOM TIMU!

Autor:

Zabava

18.06.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica besna kao ris zbog sporne fotke!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Brunclik

Kako SCANDAL! saznaje, Zorica Brunclik u poslednje vreme samo deli otkaze u svom timu saradnika!

Kemiš ne može da je smiri!

Naime, lupila je šakom o sto i rešila da zavede red, a sve je počelo još u februaru kada se na njenom Instagram profilu umesto devojčice koja je dobila nagradu na takmičenju iz fizike, osvanula slika glumice za odrasle.

– Kada se na Instagramu pojavila sporna slika, Kemiš je odmah reagovao. Oglasio se i objasnio da je do greške došlo jer tim koji vodi Zoričinu stranicu nije bio pažljiv, tako da je post ubrzo obrisan, međutim, Zorica od tada nema mira – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA

– Ona je i tada otpustila nekoliko ljudi, a i sada pazi i stalno upozorava saradnike da takve greške ne smeju da se dešavaju. Baš je napeta i nema mira, a Kemiš je ubeđuje da to nije ništa strašno i da se tako nešto više neće ponoviti, ali džaba. Zorica svaki dan po pet puta zivka ljude koji joj ažuriraju internet stranice, drži im predavanja i upozorava da je ona veliko ime i da na njenim objavama ne sme da se desi ni slovna greška, a kamoli onolika blamaža – završava naš izvor.

Podsetimo, Zorica Brunclik je u februaru na svom Instagramu podelila post u kojem se apelovalo na medije da pišu o mladoj Romkinji, Mii Jovanović, a zapravo je na fotografiji bila bivša glumica filmova za odrasle Mia Kalifa.

– Mia Jovanović iz romskog naselja u Kragujevcu, osvojila je prvo mesto na eropskom prvenstvu. Zašto nije jedna televizija to nije objavila – pisalo je ispod fotografije. Ubrzo je pevačicin post postao viralan i predmet podsmeha na društvenim mrežama, a na celokupnu situaciju komentar je imao Zoričin muž Miroljub Aranđelović Kemiš.

– To je greška tima koji vodi njenu stranicu i odmah je obrisano sa profila – izjavio je Kemiš.

Podsetimo ovo je sporna fotka zbog koje je ismevana:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading