BAHAĆENJE! REPERI UMISLILI DA SU SVETSKE ZVEZDE: Buba i Džala za tezgu tražili 10.000 evra, evo KO će nastupati umesto njih!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

17.06.2021

21:30

Muzičari su prvo normalno pregovarali oko sume, ali su na kraju tražili da im se plati astronomska svota. Vlasnik, umesto njih, angažovao Editu Aradinović!

instagram.com/jalabrat

Bahato!

Popularni muzički dvojac koji čine Amar Hodžić i Jasmin Fazlić poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli trenutno su jedni od najangažovanijih muzičara na domaćoj estradi, ali kako Srpski telegraf saznaje, zbog bahatosti ostali su bez jedne tezge u Novom Sadu.

Naime, oni su od menadžera jednog tamošnjeg noćnog kluba tražili 10.000 evra za nastup, ali vlasnik za tu cenu nije hteo ni da čuje, pa im je odmah našao zamenu i to lako jer je Editu Aradinović, koja je takođe veoma tražena, već imao u planu, a ona, ispostavilo se, nije nimalo komplikovana za saradnju. Iako Buba i Džala, koji su u poslednjih nekoliko godina stekli veliku popularnost, kako u Srbiji tako i širom regiona, uzimaju ogromne sume novca za pojavljivanje na pojedinim splavovima, menadžer popularnog novosadskog kluba ostao je zatečen kada je čuo koju sumu od njega traže.

Nije se do sada desilo da neko traži toliki novac, pogotovo usred krize nakon cele situacije s koronom, tvrdi izvor

- Klub koji je najavio nastup Bube i Džale na Fejsbuk stranici sklonio je reklamu samo dan nakon objavljivanja, ali niko nije imao pojma zbog čega. Na kraju se ispostavilo da je menadžer tog splava pregovarao danima sa reperima da dođu da nastupe, ali je prekinuo pregovore jer su tražili sumanutu svotu. Tražili su 10.000 evra za dva sata pevanja, što niko od pevača pre njih nije uradio. Prvo su obećali da dolaze, uz reči da će suma biti pristupačna, ali su u poslednjem trenutku javili da je to iznos koji traže i poslednja ponuda jer su već bukirali dosta tezgi. Menadžeri iz Novog Sada su u kontaktu s vlasnicima splavova iz Beograda, a oni su im potvrdili da Buba i Džala inače imaju visoku cenu za tezge i da s njima pregovori uvek idu teže - priča nam dobro obavešten izvor koji je ispričao i kako će sada za vikend umesto popularnih repera u diskoteci pevati Edita Aradinović, koja je odmah pristala da dođe.

printscreen/AmiG Show

Cena skočila Dari, Đaniju i Priji

Dok neki pevači sebi određuju sumanute cene tezgi, pa se često precene, oko drugih pevača se klubovi i diskoteke sami otimaju. Tako je Dara Bubamara među prvima zakazala desetak nastupa čim su mere zaštite od koronavirusa popustile. Ona preko društvenih mreža reklamira žurke, pa, pored nekoliko nastupa koje je zakazala u rodnom Novom Sadu i prestonici, Dara će pevati i u Crnoj Gori na nekoliko lokacija. Radiša Trajković Đani i Aleksandra Prijović počeli su da pevaju prvo po prestonici, ali polako najavljuju i tezge po Srbiji u drugim gradovima, a menadžeri kažu da su vlasnici klubova i splavova sami nudili da plate više.

- Đani i Prijovićka, Dara i Lukas prednjače kad su nastupi u pitanju. Vlasnici ne pitaju za cenu, a ni oni nisu tražili ništa više nego što uzimaju inače - kaže izvor za naš list.

- Kad je menadžer otkazao Bubi i Džali nastup, pregovarao je s Editom jer je svakako planirao da je zove da peva kroz nekoliko nedelja. Nije komplikovala ništa, rekla je da može s bendom da dođe bilo koji dan za vikend i nije pravila nikakav problem što se cene tiče. Njeni muzičari i ona uvek imaju fiksni honorar kad rade u klubovima. Na tom splavu su Buba i Džala prvi koji su zbog bahaćenja zatvorili vrata za ubuduće. Odmah se pročulo koliko su novca tražili za nastup, očigledno misle da su svetske face, niko još nije lupio toliku cenu, pogotovo usred krize nakon cele situacije sa koronom - zaključuje sagovornik Srpskog telegrafa.

Komentari (1)

Loading