NISAM ZNAO KO JE, PREPISAO SAM JOJ SVE JER SAM HTEO: Ko je Toni Bijelić, a evo šta je Dragani POKLONIO!

Autor:

Zabava

17.06.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragani Mirković muž sve dao, evo kako su se upoznali!

Foto: Instagram.com/draganamirkovic
Dragana Mirković sa suprugom Tonijem

Pevačica Dragana Mirković nedavno je na društveni mrežama objavila tužnu vest - njen svekar, otac Tonija Bjelića, Anto je preminuo. O Toniju i Anti Bjeliću malo se zna, osim da su se obojica bavili biznisima raznih vrsta.

Draganin muž je rođen u Austriji kao Antonije Bjelić, sa suprugom i decom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, poseduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat. 

Toni i Dragana su se venčali 28. septembra 1999. godine, a iz braka imaju starijeg sina Marka i ćerku Manuelu.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Dragana Mirković

Toni je u Beču pre nekoliko godina kupio i dvorac Ebenfurt, koji je istorijsko znanje iz 12. veka i u čije je renoviranje uložio puno novca, s obzirom da se prostire na 12.000 kvadratnih metara i ima četiri kule. Pre restauracije je morao da potpiše ugovor kojim garantuje da neće biti ugrožena i narušena njegova istorijska vrednost.

Draganu Mirković je upoznao na jednom njenom nastupu u Beču, kada je Tonija i njegovu današnju suprugu upoznao estradni menadžer. Toni je tada uspeo da nabavi Draganin broj telefona i dugo sa njom održavao vezu na daljinu.

Foto: Privatna arhiva

Posle dve godine par je počeo da živi zajedno u Beču, a jednom prilikom su otkrili da je prosidba pala na semaforu i to dok su čekali da se upali zeleno svetlo!

Dragana je u jednom od ranijih intervjua istakla da taj momenat smatra za najromantičniji u svom životu.

- Najlepše je da svoju devojku zaprosite dok je na semaforu crveno svetlo, jer tako ne može da vam pobegne

Toni je svojevremeno priznao da uopšte nije znao ko je Dragana Mirković kada ju je prvi put video, jer je odrastao u Austriji i nije bio upućen u srpsku muzičku scenu.

 

Bijelić je poznat kao velikodušan muž, pa je Dragani je za 50. rođendan poklonio "mercedes" koji vozi i Kanje Vest, a koji navodno košta oko pola miliona evra.

On je po Draganinom priznanju, njoj prepisao svu imovinu koju je stekao u Beču, te je kako kaže na njeno pitanje, zašto je tako odlučio, on samo odgovorio "Jer sam tako želeo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MilanDN

17.06.2021 16:52

Cekaj, sad! Oni su se vencali 1999. godine, a zive zajedno od 1997. u Becu. Pa kako ju je Ceca oterala iz Srbije?!

BB

18.06.2021 11:12

@MilanDN - JE L TO ONAJ ISTI KOGA SU POVEZIVALI SA RUZICOM IZ PAROVA, CAK PUSTALI NJENU PESMU KOJU JE SNIMILA ZA DM PA S EPOSLE DESILA SAOBRACAJKA SA DECOM PA NAVODNI DRAGANIN OPROSTAJNI KONCERT -NA KOJI NIJE SMELA DA DOVEDE DECU DA NE BI PRICALI STA SE DESILO U KOLIMA?- PA SADA OPET OVA PEVA I IMAJU SRECAN BRAK A RUZICI VISE NIKAD PUSTEN SPOT NA TV NIJE OD TADA?