(VIDEO) NIJE GA ISPOŠTOVALA: Lepa Brena se nije pojavila na promociji albuma Sašine žene, OTKRIVEN PRAVI RAZLOG!

Autor:

Zabava

17.06.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su došli na promociju albuma, a od nje ni traga!

Foto: ST/V. LUKIĆ
Lepa Brena i Saša Popović

Suzana Jovanović, poznata pevačica i žena Saše Popovića snimila je album i tom prilikom na promociji okupila celu estradu, ali ona koju su svi čekali nije bila tu.

Opšte je poznato da su Brena i Popović veliki prijatelji, zato je sve i začudilo što je nema na proslavi albuma, Suzane Jovanović, koja se posle skoro 11 godina vratila sceni u velikom stilu.

Foto: Republika.rs
Suzana Jovanović na promociji svog albuma

- Nisam želela da štedim jer 11 godina nisam izdala album, bilo bi sramota da se sada pojavim sa bilo kakvim pesmama - rekla je Suzana.

Skoro svi prijatelji i kolege sa estrade su se pojavile, ali ona koju su svi željno iščekivali na kraju se nije pojavila.

Naime, sve se razrešilo kada je izašla emisija "Paparaco lov" koja je uhvatila Brenu i zvanično rešila misteriju njenog izostanka, pevačica je bila bolesna i zato nije bila u stanju da ide na ovaj važan događaj.

Foto: e-stock
Boba i Brena

Naravno, Breni je u pomoć pritrčala porodica, pa su umesto nje bili Boba Živojinović sa sinom Filipom, kao i najmlađi Viktor sa izabranicom Sandrom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading