ALEKSANDAR RADOJIČIĆ RAZNEŽIO SVE: Devojci glumca je rođendan, a on joj čestitao na zanimljiv način, poruka je bila jasna!

Autor:

Zabava

17.06.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Radojičić na društvenim mrežama raznežio sve!

Foto: Promo foto
Aleksandar Radojičić

Jednog od naših najpoželjnijih mladih glumaca Aleksandra Radojičića , uspela je da osvoji Dunja Radičević, lepa manekenka koja svojoj lepotom očarava sve gde god da se pojavi.

Par je odlučio da svoju vezu čuvaju za sebe i drže od očiju javnosti, s vremena na vreme i oni ne uspeju da odole pa obraduju svoje pratioce nekom zajedničkom objavom na društvenim mrežama, a ako je sudeći po fotografijama, ljubav cveta.

U vezi su skoro dve godine, ali glumac ne voli da priča svojoj intimi, a posebno o ljubavnom životu, više voli da uživa sa svojom partnerkom bez senzacija i da je ima samo za sebe.

 

U tom stilu, Aleksandar je svojoj devojci čestitao rođendan.

Naime, na fotografiji koju je objavio, Aleksandar je Dunjin rođendan obeležio samo haštagom #27, dok je njegova majica nosila snažnu poruku.

- Ljubav - a pogled upućen Dunji govori da je ona sasvim sigurno žena koja je unela jednu od najlepših emocija u njegov život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading