KSENIJIN PRIJATELJ PROGOVORIO O LUKASOVOJ I NJENOJ VEZI: Karamela se prisetio detalja iz PROŠLOSTI!

Autor:

Zabava

17.06.2021

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Stojićević Karamela progovorio o Lukasovom i Ksenijinom odnosu!

Foto: printscreen/instagram.com/gorankaramela
Goran Stojićević Karamela

Pevač Aca Lukas je podigao pravu buru kada je u svojoj autobiografskoj knjizi objavio detalje tajne veze sa ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin.

Svi su ostali u šoku nakon pevačevog priznanja da je bio sa pevačicom, a jedan od njenih najboljih prijatelja, voditelj Goran Stojićević Karamela, tvrdi da ne zna ništa o tome, prenosi Telegraf.

Foto: E-Stock, ST/V. Lukić
Aca Lukas i Ksenija Pajčin

Folker je napisao da su on i pevačica bili zajedno godinu dana, kao i da su živeli pod istim krovom.

- Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala: "Kako je ova uspela, a ja ništa" - napisao je Lukas u svojoj knjizi.

Foto: youtube.com/printscreen
Aca Lukas o Kseniji Pajčin

Prema Acinim rečima, krivo mu je što je stvorena loša slika o Pajčinovoj. Kako kaže, pevačica je vodila zdrav život i nije bila sklona narkoticima.

- Svašta se pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala - napisao je Aca u knjizi.

Takođe, Lukas je naveo i da je bio sa pokojnom pevačicom u trenutku kada je bio u braku sa drugom suprugom Natašom, pa je Kseniju molio da to niko ne zna, što je ona i ispoštovala.

Foto: youtube.com
Ksenija Pajčin

Jednog od najboljih prijatelja pokojne Ksenije Pajčin, Goran Stojićevića Karamelu, dao je komentar na celu ovu pricu.

- Ne znam. Ne bih baš da komentarišem to. Niti znam šta je pisao, niti sam čitao to, niti me interesuje - rekao je on.

Voditelj tvrdi da mu nije poznato da su folker i pevačica bili zajedno, a tvrdi da ga i ne zanima ko šta piše, jer kako kaže, danas mnogi pišu knjige.

Foto: instagram.com/gorankaramela
Karamela i Ksenija

Karamela je takođe prokomentarisao i deo gde je Aca napisao da je pevčica bila dobar čovek, ali je bila nesrećna jer su druge koleginice bile uspešnije od nje:

- Hah... Ona je bila uspešna pevačica. Ne znam zašto bi žalila... Dobro, eto, ljudi pišu knjige da bi bilo zanimljivo. Ja inače ne komentarišem estradu, prestao sam odavno - zaključio je Stojićević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading