(FOTO) MINA KOSTIĆ IDE POD NOŽ! Pevačici dotrajali SILIKONI, pa mora na remont: Doktor mi je rekao...!

Autor:

Zabava

17.06.2021

10:00 >> 09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mina je odlučila da uloži u sebe i opravda epitet "džepne Venere".

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Pevačica Mina Kostić

Folk pevačica Mina Kostić karijeru je počela 2000. godine i do 2005. snimila je tri studijska albuma, a sebe je pozicionirala kao jednu od najboljih pevačica pop-folk muzike.

Foto: youtube.com/Emisija Premijera
Mina Kostić

Sitna i dinamitna, što bi rekao naš narod, brzo je dobila nadimak „džepna Venera“. Komentarišući aktuelni trend plastičnih operacija na estradi, Mina se dotakla i svojih odlazaka kod estetskih hirurga, pa naglasila da je na sebi radila samo grudi koje su već zrele za remont.

- Za mene se zna da imam silikonske grudi i ja to nikada nisam krila. Moraću uskoro da idem na remont jer je prošlo skoro 10 godina, pa su se malo opustile - rekla je pevačica, pa se prisetila reči svog plastičara.

Foto: youtube.com/Emisija Premijera
Mina na moru

- Moj doktor je meni lepo rekao, sa silikonima ti je isto kao i s autom, menjaš ih kada imaš love -objasnila je Mina.

Prokomentarisala je i trend neinvazivnih hirurških zahvata kojima njene koleginice popunjavaju bore, dižu jagodice i zatežu kapke kako bi imale čuvene mačkaste oči.

- Na sreću, imam prirodno kose oči, ali i da nemam, to nikad ne bih radila. Borice na čelu i oko očiju, čak i ova između obrva, uopšte mi ne smetaju. Nemam ništa protiv toga, ali na kraju sve liče jedna na drugu, a to mi smeta - sigurna u sebe govori Mina, koja i u petoj deceniji ima telo kao devojčica.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Mina u moru

Komentari (0)

Loading