IMA 60, A I DALJE JE ŽELE! Zlata Petrović još uvek aktivna: FRAJERI ME MUVAJU,OSEĆAM SE KAO DOBRA RIBA!

Autor:

Zabava

17.06.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović o svojim ljubavnim ponudama koje dobija!

Foto: instagram.com/zlata_petrovic_official
Zlata Petrović

Poznata folk pevačica Zlata Petrović uskoro puni 60 godina, a kako kaže, izgleda i oseća se mnogo mlađe. Za nju su godine samo broj. U razgovoru za Alo! pevačica je otkrila tajnu svoje mladolikosti i seksepila kojimа zrači.

- Ja sam kao vino, što sam starija to sam bolja - rekla je kroz smeh Zlata pa dodala:

- Frajeri me muvaju i dalje. Lagala bih kad bih rekla da mi ne prilaze. Ima tu i starijih i mlađih... Moram priznati da mi to i te kako prija jer se osećam kao dobra riba - rekla je ona.

Foto: e-stock/:R.RISTIĆ
Zlata Petrović o svom seksipilu

Ona je rekla da muškarce pored izgleda kod nje privlači i energija kojom zrači, harizma kojom je celog života privlačila dobre frajere. 

- Bukvalno su ludeli za mnom, a lude i danas iako imam 60 godina - priznala je. Međutim, kako kaže, bilo je i onih koji su je namučili.

Pevačica je otkrila da su joj lomili srce, ali i da je ona njima. Izgleda kao jaka i hrabra žena, ali je Zlata otkrila da je u stvari u duši slabić i emotivac, te kada oseti da se kraj bliži ona uvek partnera preduhitri i ode prva.

-Teško podnosim da budem ostavljena - objašnjava Zlata i ističe da je trenutno sama.

Foto: printscreen/youtube.com
Zlata Petrović - prilaze mi i danas

Pevačica je zaključila da je njen izgled takav jer voli ljude, život, muziku, veselje, smeh, a sve to je čini i lepšom i mlađom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Amer

17.06.2021 12:27

Najveca seljancura u srbiji nebi izjavila ovako nesto, da je muvaju, hahaha, Intellectual zena, to je ogledalo srbije I o cemu oni razmisljaju, pacenici zato zive kao da su u nekoj romskoj zemlji.