(FOTO) MOBI DIK PO PRVI PUT PREDSTAVIO SINA U JAVNOSTI: Kao PRESLIKANI SU, a nećete verovati ČIME SE BAVI!

Autor:

Zabava

16.06.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Čolić zajedno sa sinom gostovao u emisiji.

Foto: youtube.com/printscreen
Srđan Čolić

Gotovo da ne postoji osoba koja se ne seća bar jedne pesme proslavljene grupe devedesetih Mobi Dik, a njen frotmen Srđan Čolić ostao je u muzičkim vodama. 

On se na jednoj televiziji pojavio u društvu sina Stribora, a svi su se iznenadili kada su shvatili koliko sin liči na Srđana.

Sin muzičara je krenuo njegovim stopama, pa pomaže poznatom tati u animaciji crtanih filmova. On je već dosta crtanih filmova odradio sa Srđanom kao glumac, a u emisiji je istakao i da sluša i zna tatine pesme.

Srđan je sa naslednikom gostovao u emisiji "Kec na jedanaest" gde su zajedno otpevali nekoliko njegovih hitova.

Foto: youtube.com/printscreen
Frontmen grupe Mobi Dik sa sinom

- Ja nisam u penziji, ja sam u mirovini. Hteo sam da se posvetim porodici, a uz estradu to ne može. Sada sam posvećen porodici, filmu, muzičkoj režiji za kompaniju "Dizni", hobijima. Ne znam da li smo danas mlađi i lepši, ali smo i dalje veseli, a to je najvažnije - rekao je Srđan u pomenutoj emisiji.

- Niko u vreme kada smo bili u "Mobi Diku" nije bio siguran da će pesme koje pevamo da traju, nismo o tome ni razmišljali. Ali, ostale su - dodao je.

Ipak, veću pažnju od Srđana privukao je njegov sin Stribor, koji ima 12 godina i već je uspešan glumac - već nekoliko godina glumi i daje glas junacima najpopularnijih animiranih "Diznijevih" crtanih filmova.

Foto: youtube.com/printscreen
Stribor Čolić ipak neće očevim putem

- Ja mogu samo da dam preporuku, ali na njemu je bilo da se pokaže. I jeste. Tako sada ima glavnu ulogu u animiranom filmu "Luka" koji ćemo od kraja ove nedelje gledati u bioskopima. Uvek mu kažem: "Sine, ovo si ti uradio. Nisam ja" - rekao je Srđan, a prenosi "Telegraf JETSET".

Stribor Čolić kazao je da mu se dopada kako njegov tata peva, a otkrio je i koja mu je omiljena pesma "Mobi Dika".

- Sećam se da sam bio na jednom tatinom koncertu. Znam pesme "Mobi Dika", naravno. Najomiljenija mi je "Brate, prijatelju" - kazao je Stribor i dodao:

- Gluma je zanimljiva, ali želim da budem veterinar kada porastem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading