BILA NAPUCANA PLAVUŠA A ONDA JE SAČEKAO POZIV OD DOKTORA: Bivša SNAJKA Zdravka MAMIĆA objavila da ima TUMOR!

Autor: Republika

Zabava

16.06.2021

16:30

Morana Mamić priznala kako ju je dočekala vest.

printscreen/instagram.com/morana_mamic
Morana Mamić

Dizajnerka i bivša snajka Zorana Mamića, Morana Mamić otkrila je javnosti da se bori sa opakom bolešću. Naime, kako je istakla, ne treba se verovati savršenom životu koji se prikazuje putem društvenih mreža. 

- Ova današnja slika najbolji je prikaz površnosti društvenih mreža, pa i života, usudila bih se reći... Prvo što vidimo dobro je držeća, napucana plavuša koja pije svoju jutarnju kafu u nekom finom bistrou, i dok joj se topi led u ceđenoj pomorandži, jedinu nervozu stvara joj pomisao koju pozu da zauzme... Da... To je ono što vidimo... A ono što se ne vidi, pokušaću da vam ispišem emocijom... - započela je Morana.

Potom je ispričala kako je saznala da ima melanom.

 

 

- Pre nepunih nedelju dana je bio dan kao i svaki drugi. Buđenje, jutarnja kafa, šminkanje, odlazak u grad, sto poziva, nervozni ulasci na IG u svakoj sekundi dosade, brdo šaljivih poruka, pa jedan opušten ručak s prijateljicom. U senci terase jednog zagrebačkog restorana glasno smo se smejale, smišljale šta ćemo raditi, koje haljine nositi, i s kime provoditi ovo leto. Iz smeha me trgne zvuk poruke. Bacim pogled, (vidim moja Tea ) glavna sestra u Poliklinici. U trenu prođe mi glavom kako sam prošle nedelje izvadila malu crnu tačkicu na podlaktici. Poruka kratka: “Draga Morana, javite se dr Bolanči.” U toj sekundi u meni se nešto slomilo. Drhtavim rukama šest puta ukucavam broj. Sedmi put začujem zabrinut glas. “Gde ste Morana? U Beču, ili? Došao je nalaz. Imate melanom“. Dalje nisam čula niti reč, gledala sam tupo u prijateljicu i rastrojeno potvrdila da se vidimo za sat vremena na klinici - nastavila je influenserka i rekla kako je sve stalo.

Komentari (0)

Loading