(FOTO) ŽELELA SAM TE TOLIKO DA SAM POLUDELA ČEKAJUĆI TE: Luna podelila emotivnu sliku sa bebom, VOLIM TE ŽIVOTE MOJ MALI!

Autor:

Zabava

16.06.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani se oglasila na svom Instagram profilu nakon porođaja!

Foto: Ilustracija: Pixabay, E-Stock
Luna Đogani

Lun Đogani je juče bio najlepši dan u životu, postala je majka, a cela javnost se oduševila kada je donela na svet ćerku Miu.

Luna Đogani i Marko Miljković su juče postali roditelji ćerke Mie, a danas se Luna prvi put oglasila nakon porođaja na svom Instagram profilu. Reči koje je napisala raznežile su sve i dovele do suza.

- Definicija LJUBAVI nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka! 15.06.2021 u 14:42 rodila se najveća sreća ovog sveta... Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema svojoj deci, ali ovo ne može da se opiše! Ovo jednostavno moras da doživis da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce koje kuca... Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te... Dobili smo te iz velike ljubavi! I srecna sam sto liciš na svog tatu, jer kad god te pogledam vidim mini verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga, i naša pobeda! Volim te živote mali....❤️ MIA❤️ Sreća, spokoj, RAJ✨

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading