MILICA TODOROVIĆ PRIZNALA PRED MILIONIMA NEŠTO ŠTO JE SVE IZNENADILO: Evo šta se desilo u njenom detinjstvu ŠTO JE UTICALO NA NJEN ŽIVOT!

Autor:

Zabava

16.06.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović priznala ono što niko nije očekivao!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milica Todorović

Milica Todorović je poznata kao jedna od najiskrenijih na estradi, a sada je priznala nešto što je sve iznenadilo.

Pevačica je u emisiji u kojoj je gostovala pričala o svom detinjstvu, roditeljima, ali i ranom odlasku od kuće. Osvrnula se i na sebe i svoj put sazrevanja.

- Kako sam starija ja se sve više pretvaram u dete, sve više tražim pažnju. Valjda je to ta rupa koja mi je ostala, koja mi fali - rekla je Milica, a onda rekla nešto što je sve iznenadilo:

Foto: google.rs
Milica Todorović o sebi

- Želim da postanem mama, što pre, pa da slažemo lego kockice, ćerkica i ja - iznenadila je pevačica sve.

Na pitanje Vesne Dedić, šta ako jednog dana njeno dete poželi da ode negde, kako bi reagovala, Milica je dala vrlo iznenađujući odgovor, s obzirom na to da je i sama sa 13 godina otišla od kuće.

Foto: Promo foto
Milica o detetu

- Au, i ja sam razmišljala o tome, Boga mi tvrdo bi bilo, to je teško - a na pitanje ,,Šta je sve teško?'', Todorovićeva je rekla:

- Odricanje, odvajanje od porodice, svet je surov, a ti tako mlad. Niko se nije rodio sa tim da zna kako da se odbrani u nekim situacijama, da zna kako da se ponaša, da se postavi, da ima neki stav, često budeš povređivan, tako da.. mislim da joj ne bih baš dozvolila da tako mlada uđe u bilo šta , pa dodala:

- Ja sam naivna i dan danas, ne znam kada će se to promeniti. Jako bih volela da očvrsnem u jednom trenutku, jesam naravno očvrsnula za sve ove godine, ali sam jako emotivna i svaka situacija me pogađa i dan danas - rekla je iskreno Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading