TI SI ZA MENE JEDINA SNAJKA KOJU PRIZNAJEM: Milica Todorović progovorila o svekrvi, PA OTKRILA NEŠTO ŠTO JE KRILA OD SVIH!

Autor:

Zabava

16.06.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović iskreno o bivšim momcima i životu sa njima!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milica Todorović

Pevačica Milica Todorović je sinoć gostovala u emisiji ,,Balkanskom ulicom'' i iznela brojne detalje o svom životu, a ono što je rekla o bivšim momcima sve je posebno iznenadilo.

Na pitanje voditeljke Vesne Dedić kada je počela da živi sama, Milica je počela da se smeje uz odgovor: ,,Prošle godine.'' - kako kaže imala je veliki strah da ostane sama, prvenstveno u stanu, a da je do tada živela sa momcima sa kojima je bila u vezi:

- Ja sam živela sa momcima, imala sam tri veze po pet godina, pa ti računaj. Tako da sam ja živela sa njima. Njihove mame su me pazile, kuvale, ja se uvek uklopim u takvu familiju, svi me zavole, što je sjajno - rekla je pevačica, pa dodala:

Foto: ST/Vladimir Lukić
Milica Todorović o životu sa momcima

- Ja moram to da kažem, jer je to istina ja sam normalno dete. Ja se i dan danas čujem sa svim svojim bivšim svekrvama. I sve svekrve mi kažu: ,,Ti si za mene jedina snajka koju priznajem!'' 

-Žao mi je ove nove snajke, ali to je istina - bila je brutalno iskrena Milica.

Postavlja se pitanje da li se to odnosilo na sadašnju izabranicu njenog bivšeg poslednjeg momka Petra Strugara i da li Milica još uvek pati za njim?

Istakla je i da svaka veza nosi nešto svoje, da se svaki put zaljubljujemo drugačije, ali da postoji jedna ljubav koju je baš živela.

- Postoji jedna ljubav koju sam baš onako, živela. Tog gospodina sam baš jako volela i misilim da je on ostavio baš veliki pečat meni na srcu.

Foto: instagram.com/milicatodorovicofficial
Jedan je ostavio veliki pečat na mom srcu

Pevačica je rekla da je od svake veze i svakog momka naučila po nešto, pre svega jer su sve to bili umetnici, ali i da je sela na konja i da Peru nece da preskoči.

-Ljudi misle da se ja uvek šalim na njegov račun, ali zaista ne. On je lud kao struja. Ja volim da se zezam kada se spomene njegovo ime jer ja znam da se on svakako neće ljutiti -završila je Milica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading