(VIDEO) MARKO U SKADARLIJI NASTAVIO SLAVLJE! Miljković poručio: Kad su mi rekli da se Luna porodila, krenuo sam glavom kroz zid, nestvaran je osećaj!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.06.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković nastavio je slavlje povodom rođenja ćerkice Mie, te je prijatelje odveo u Skadarliju.

Foto: ST/D. KADIĆ
Marko slavi rođenje ćerke

Ponosni otac obratio se okupljenim novinarima kako bi sa njima podelio utiske nakon rođenja ćerkice Mie koju je danas popodne na svet donela Luna.

Marko je bio van sebe od sreće te je i sa javnosti, ali i svima koji su se našli u Skadarliji večeras, podelio svoje trenutke radosti: 

-Kada su mi javili da se Luna porodila i da je sve u redu, krenuo sam ovako glavom kroz zid! Sve je u najboljem redu, presrećan sam! Ne mogu da opišem to stanje, niko ne može da oseti dok ne doživi i sam. Prelep je osećaj - kaže Miljković, te dodaje: 

- Moram da se zahvalim svim doktorima u "Narodnom frontu", hvala im na svemu. Bili su maksimalno angažovani. Luna je dobro, uživa sa bebom, jedva čekam da ih vidim. Svi kažu da liči na mene - rekao je oduševljeno Marko.

Pogledajte šta je sve još poručio ponosni otac: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading