DARKO SE ODSELIO U NEMAČKU, MARINA JE SVE ZNALA! Pevačeva majka tvrdi da je on već započeo novi život daleko od Srbije!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.06.2021

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Darka Lazića otkriva kako se njen sin već preselio u Nemačku gde započinje novi život nakon dva propala braka i dvoje dece koje ima u Srbiji.

Foto: printscreen
Majka Darka Lazića tvrdi kako se on odselio

Kako je Darko Lazić nedavno raskinuo veridbu sa Marinom Gagić, on se navodno već iselio iz Srbije i započeo novi život u Nemačkoj.

Prema tvrdnjama pevačeve majke, pevač je spakovao kofere i otišao u Nemačku kako bu prinašao svoju sreću, ali će povremeno dolaziti i u Srbiju: 

 

-Ništa ne mislim o njegovom odlasku. Otišao je on već u Nemačku, pre dva dana, u nedelju. Ne znam u kom je gradu, tek treba da mi javi. Ne želim ništa više da komentarišem, nek on sve objasni. Ja ga nisam ništa savetovala, rekao mi je rekao je da ide tamo, a ja ga podržavam u tome - rekla je Branka.

Ona je svesna da Darko neće lako podneti odvojenost od svoje dece.

- Naravno da će mu biti teško, ali mora da se živi dalje - rekla je Lazićeva za Telegraf.rs

Lazićeva majka smatra da će život njenog sina biti bolji u inostranstvu, nego u Srbiji, a ne želi da se meša u to da li će se njen sin tamo i zaljubiti.

Biće mu bolje tamo nego ovde. Svakako ga podržavam i nedostajaće mi, ali neće on biti tamo zauvek, dolaziće i kod nas. Moguće je da će i tamo naći novu ljubav, ali to je njegova stvar i samo se njega tiče - naglasila je Branka.

Branka ističe da je u kontaktu sa Marinom Gagić, sa kojom Darko ima sina, a nedavno je raskinuo sa njom. Što se tiče Ane Sević, sa kojom Darko ima

Sa Marinom se čujem, ali sa Anom ne. Kad je Marina u pitanju, razgovaramo o detetu. Deca su dobro - rekla je Branka.

Marina je znala da će Darko otići još pre nego što ga je ostavila, znala je - otkrila je. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading