IMA TU DA DŽEDŽITE JOŠ DANIMA: Najnoviji detalji Luninog porođaja, DIREKTNO IZ BOLNICE PORUČUJU, BEBA ĆE IZAĆI KAD ONA HOĆE!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

15.06.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije iz bolnice, svi u iščekivanju Luninog porođaja!

Foto: Printscreen
Detalji porođaja Lune Đogani!

Rijaliti pobednica Luna Đogani primljena je u Narodni Front, a porođaj se očekuje svakog trenutka. Marko Miljković, budući otac se oglasio, kao i Anabela koja sa nestrpljenjem očekuje rođenje unuke Mie.

Naša novinarska ekipa je stigla i strpljivo čeka ispred bolnice u nadi da čuje što svežije i tačnije informacije, tako da vam prenosimo u celosti sva naša saznanja. Osoblje "Narodnog fronta" je nakon naporne smene podelilo sa nama šta se dešava u sobi Lune Đogani, kao i kad će se poroditi.

- Jel unutra Luna? upitao je reporter sa lica mesta, a drage kuvarice sa osmehom na licu su raspoloženo odgovarale na pitanja:

- Luna, jeste jeste, tu je, došla je..pa su nam kroz smeh poručile da ima da čekamo danima na porođaj:

- Ima tu da džedžite još danima, beba izađe kad ona hoće, a ne kad vi hoćete, pa su nam otkrile da je njen apartman na drugom spratu, te da nisu uspele još da je vide, ali da se nadaju da će je videti narednih dana.

Izvor blizak Republici nam je takođe otkrio da će je poroditi čuveni doktor Jurišić, a mi smo u nadi da će se to uskoro dogoditi jer svi sa nestrpljenjem očekuju rođenje bebe Mie!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

15.06.2021 12:54

Zašto Makro ne prisustvuje porodjaju?