OTKRIVENI DETALJI IZ ŽIVOTA SUPRUGE SAŠE POPOVIĆA KOJE NIKO NIJE ZNAO: Svi ste mislili jedno, NIKO NIJE NI SLUTIO ŠTA JE ISTINA!

Autor:

Zabava

15.06.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije znao o Suzani Jovanović, otkrivena istina!

 

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Detalji iz života Suzane Jovanović..

Suzana Jovanović i Saša Popović jedan su od najbogatijih parova.

Suzana Jovanović nedavno je držala promociju svog novog albuma kojim se vratila na scenu posle duge pauze, a suprug Saša Popović finansirao je ceo album.

Saša i Suzana važe za jedan od najbogatijih i najskladnijih parova na estradi, a mnogi misle da su okruženi brojnim prijateljima. Sada je pevačica otkrila da baš i nije tako.

Suzana je rekla da na prste jedne ruke može da prebroji osobe kojima može da se poveri, a najviše veruje samo Saši.

"Poverevam se samo svom suprugu, to je nekako najlogičnije. Postoje stvari koje nisu za javnost", izjavila je Suzana i dodala da, pored supruga, takođe ima i prijateljicu Bobu kojoj može sve da kaže.

"Moj suprug je na prvom mestu, jer mi nismo samo supružnici, nego i roditelji, saradnici, prijatelji. A Boba je jedina osoba od prijatelja kojoj mogu sve da kažem i sa kojom mogu da delim i dobro i zlo", dodala je u emisiji "Grand magazin".

Na pitanje da li je pijateljici ispričala sve o prodaji Granda, dok je još bilo skrivano od javnosti, odgovorila je:

"Ona je osoba od poverenja, naravno da sam rekla i njoj. Bukvalno je upućena u naš život i sva dešavanja u našem životu. Prva je koja nam želi sreću, radost i napredak, jedno divno stvorenje koja nema sujetu u sebi, operisana je od tih stvari".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading