ERIN UNUK UHAPŠEN ZBOG DROGE: Kamere u tri škole ga usnimile kako se šunja!

Autor:

Zabava

15.06.2021

11:09 >> 11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urošu Anđeliću smestili marihuanu u džep, pa ga optužili da je diler i da se bavi prodajom narkotika po školama širom prestonice.

Foto: youtube.com/printscreen
Era i unuk Uroš

Vickasti unuk folk pevača Ere Ojdanića i učesnik devete sezone rijalitija "Parovi" poznat je kao veliki švaler, baš kao i njegov deda. On je kao tinejdžer bio veliki zavodnik i imao je po nekoliko devojaka. Obožavao je one koje su još išle u školu, pa je imao po dve, tri u različitim školama. To je bilo dobro zbog toga što je od njih mogao da sakrije da je u paralelnim vezama, ali za druge stvari vrlo loše jer je tako postao sumnjiv i upao je u oči.

- Uroš bi kres**o i muvu u letu, a kamoli lepu devojku. On nije mario gde ona živi, samo da je njegova. Umeo je da ode za Novi Sad na sat vremena i vrati se kad ga je tamo čekala neka lepa cica. Ništa ga nije mrzelo, samo da se pokaže i dokaže kod devojaka. Bilo je tu raznih sorti devojčica. Od onih finih preko onih koje su bile namazane svim bojama.

- Ja sam lud na deda Eru i volim žene kao on. On je dušu dao za devojke. To mi je u genima. Kad vidim lepu ženu, meni krv provri i želim da bude moja. Neka me đavo nosi kad sam lud- bio je njegov izgovor zašto se ne smiruje i zašto vara i koristi devojke.

Foto: youtube.com/printscreen
Uroš Anđelić

- Nikad nije imao jednu. Uvek dve, tri najmanje. To je bila brojka. Onda mu jedna mala umalo nije došla glave - počinje priču dobar drug Erinog unuka, koji nam je u poverenju ispričao kakvu scenu je učesnik "Parova" imao i kako se jedva izvukao.
- Ta mala koju je smuvao išla je u Brodarsku školu blizu Sarajevske ulice. Bila je namazana i opasna. Koristila je razne opijate, pušila travu i pila mnogo alkohola. Takođe se družila sa raznim ološima, dilerima i ko zna kakvim još. Uroš to nije znao. Dolazio je da se viđa s njom u njenu školu. Ona je samo gledala kako da napravi kavgu da se priča o njoj. Nažalost, kada je ona bila u pitanju, nije dobro procenio. Imala je neke nezgodne momke koje je želela da pravi ljubomornim, a Urošu je tako natovarila nevolju na vrat. Ti momci su smislili kako da ga se reše, pa su mu podmetnuli marihuanu u džep dok se on ljubakao s njom po nekim ćoškovima.

- Erin mali će da nas zapamti. Ima da zažali kad je ovde došao. Stavili smo mu toliko da ne}ć ni Dunav da ga opere", govorili su oni - nastavlja dalje izvor Rijalitija blizak stanaru vile u Zemunu, pa nam u nastavku otkriva kako su mu smestili policiju i zatvor.

RepublikaFoto: Printscreen
Unuk gori od dede.. Era Ojdanić


- Kada su mu ćušnuli ogroman paket u džep jakne, pozvali su policiju i rekli da je diler u školskom dvorištu. Nastao je haos. Policija se stvorila tu za pet minuta. Odmah su našli pet paketića marihuane. Zgrabili su Uroša i svukli ga golog da vide da li još negde krije drogu. On je pokušavao da objasni da nije njegovo, ali je dobio nekoliko šamara od policije.  Onda su ga ostale škole u koje je dolazio našle na kamerama i postao je još sumnjiviji. Odlazio je u najmanje tri škole. Odmah je pozvao svoje i rekao šta se desilo. Majka je htela da umre, a Era je u zemlju hteo da propadne. Našao je vezu da Uroša istog trenutka puste. Molio je neke ljude da mu ne prave dosije delinkventa jer bi mu to stvaralo probleme. Sve je bilo sređeno, ali njemu više nikada nije palo na pamet da odlazi po školama da muva devojke. On je ovo izrbrisao iz sećanja, ali mi koji ga znamo, sećamo se kakvu je dramu prošao - završava priču izvor Rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Janko

15.06.2021 12:57

Znaci ko ima vezu moze slobodno?Era ima i njegov unuk moze?