NAKON ŠTO SU JOJ OPLJAČKALI STAN, SEVERINA JEDVA GOVORI OD ŠOKA: Ukradene stvari imaju sentimentalnu vrednost...

Autor: Republika.rs

Zabava

14.06.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina oglasila se prvi put nakon što su joj danas tokom popodneva lopovi upali u stan i opljačkali je.

Foto: youtube.com/Konacno Petak
Severina

Pevačica Severina prvi put se oglasila nakon drame koja se desila danas u njenom stanu, kada su, prema prvim saznanjima dva lopova upala i odnela sve dragocenosti.

Nakon uviđaja koji je trajao satima, Severina je otkrila kako se oseća: 

-Ovo danas... Razumete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju, pre svega, sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme bez mog deteta ne može se nikad nadoknaditi - rekla je pevačica za Jutarnji list.

Podsetimo, Severini je danas opljačkan stan u Hrvatskoj, a kako su preneli tamnošnji mediji, lopovi su vezali i njenu kućnu pomoćnicu i tako je držali kako bi mogli neometano da iz stana iznesu sve dragocenosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading