SIN ME JE GLEDAO KAKO PADAM: Pevačica sletela s terase i JEDVA PREŽIVELA!

Autor:

Zabava

14.06.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica doživela je tešku nesreću, a sada je otkrila da je njen sin tom prilikom doživeo ozbiljnu traumu.

Foto: instagram.com/kostovjelena
Ozbiljno se povredila... Jelena Kostov

Jelena Kostov iza sebe je ostavila veoma težak period o kom nije želela da govori za javnost, a sada je priznala šta ju je sve zadesilo. Ona je otkrila da joj je najpre pukao silikon u grudima, a potom je dobila koronu. Nakon toga je doživela stravičan pad sa terase u svojoj vikendici na Goliji prilikom kog je zadobila ozbiljne povrede:

- Definitivno je najgori period iza mene. Nerado o tome govorim jer kada to činim, ponovo se svega setim i proživljavam tu bol. Sad sam divno, sve je na mestu, silikoni ne mrdaju. Tu su – rekla je ona kroz smeh za Alo.

- Godina 2020. za mene je bila katastrofalna, nevezano za koronu. Preživela sam stravičan pad sa velike visine. Polomila sam jako zeznutu, sedalnu kost. Još uvek nije sve u redu, ali biće, nadam se. Treba puno vremena da sve sraste i vrati se u normalu, ali ja se ne dam – dodala je ona dalje.

Foto: instagram.com/jelenakostov
I dalje se nije oporavila...

- Ponovo sam na štiklama i ponašam se kao da se ništa nije desilo. Uželela sam se sređivanja i izlazaka, naročito nakon višemesečnog ležanja – istakla je pevačica.

Kako je rekla, pad na Goliji bio je veoma traumatično iskustvo za nju.

- Najtraumatičnije mi je bilo to što me je sin video kako padam. Nikome nisam o tome govorila, nisam se oglašavala ni tada, pa neću to učiniti ni sada, ali verujte da bih to da mogu najradije izbrisala iz sećanja – zaključila je Jelena Kostov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading