(FOTO) KUME NEKA TI JE SA SREĆOM! Andreana Čekić šokirala, čestitala Darku raspad braka: NJEGOVA REAKCIJA OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA!

Autor: Republika

Zabava

14.06.2021

14:33

Andreana Čekić šokirala je svojom porukom Darku!

 

ST/D. KADIĆ, Privatna arhiva
Čestike na raspadu!

Darko Lazić ne prestaje da bude u žiži interesovanja medija i javnosti, a čini se da je raskid sa verenicom Marinom Gagić još više tome doprineo.

On je naveo da je sa bivšom verenicom u dobrim odnosima, ali da ,,nije ni prva ni poslednja.''

youtube.com/printscreen
Darko Lazić i bivša verenica Marina

Poznato je da je pevaču najveća podrška njegova kuma i pevačica Andreana Čekić, koja je nedavno komentarisala njegovo ponašanje, a sada je Lazić na svom Instagramu objavio privatnu prepisku u kojoj mu je uputila niz pohvala i ohrabrujućih poruka.

Republika.rs

Darko nije krio oduševljenje zbog reči koje mu je kuma uputila, pa je u nekoliko navrata istakao koliko je voli.

"E kume neka ti je sa srećom i želim ti život iz snova, budi siguran da sve možeš! Ti si je*eni Darko Lazić! Sve ostavi iza sebe, razmišljaj o svojoj sopstvenoj sreći i šta sve ovih dana možeš. Volim te najviše na svetu i ponosna sam na tebe" - napisala je Andreana, pa nastavila:

"Ja ću uvek da te podsetim ko si. Ti si kume neko ko ostavlja trag u vremenu. Imaš milion razloga da budeš srećan, a milione činiš srećnima. Zaslužio si da živiš u svetu, među ljudima koji su 'krem de la krem', jer si ti taj! Imam baš dobar osećaj"  - poručila mu je pevačica.

Javno joj se zahvalio na lepim rečima:

"Nema reči kojima bi opisao koliko volim ovu osobu! Moj kum, moja krv. Volim te" - napisao je Darko.

printscreen/instagram.com/darkolazicofficial
Prepiska Darka i Andreane

Komentari (0)

Loading