(FOTO) LJUBI TE TVOJA TETKA: Slađa Alegro proslavlja ćerki Mili rođendan, a komentar Cece Ražnatović je raznežio sve!

Autor:

Zabava

14.06.2021

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca oduševila sve svojom čestitkom.

RepublikaFoto: Promo/Č. VUKOJIČIĆ
Slađa i ćerka Mila

Za pevačicu Slađu Allegro danas je poseban dan, jer njena naslednica Mila proslavlja rođendan, zbog čega je posebno srećna, te je odlučila da se emotivnom porukom obrati pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Devojčice moja... Mi smo jedna drugoj život podarile, ja tebi, a ti meni. U tvojim očima vidim sreću, na tvom licu samo osmeh, čarobno biće moje, tako malo a ustvari tako veliko.Ponosna sam što sam tvoja majka, tvoj najbolji drug! Hvala ti za svaki dan, svako veče, i svako jutro, jutro kad ustaneš i svojim najslađim glasom kažeš: "Hajde da ustademo, sunce je". Ja sam meni sunce i rodila, i za lepo vreme više se ne brinem. Srećna bila rođena moja - napisala je Slađa

 

U komentarima ispod fotografije na kojoj su Slađa i njena ćerka su se nizale čestitke za rođendan. Mnoge poznate dame poput Jelene Kostov, Ane Kokić, Ilde Šaulić, ali i Ceca Ražnatović, koja i sama danas proslavlja rođendan, te je emotivnom porukom čestitala Mili najsrećniji dan.

Srecan rodjendan ljubavi moja,ljubi te tvoja tetka! - napisala je Ceca. 

RepublikaFoto: Republika

Ceca Ražnatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading